Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Biliyorum hemen hemen herkes bu bölümü duyunca şaşıracak "burada ne işiniz var o zaman?" diye ancak ben bölümümün dil imkanlarını kullanarak ithalat ve ihracat konusunda ilerlemek istedim. İngilizce ve Almanca dillerini biliyorum.Bölüme başladığım günden beri İGEME ve UİB'nin dış ticaret üzerine eğitimlerini kaçırmamaya özen gösterdim. Geçtiğimiz sene Filipinlerden bir muz imalatçısının temsilciliğini yapıyordum ve özellikle İran üzerinde bağlantılar kuruyordum. Fakat bu sene çalışabileceğim herhangi bir firma bulamadım. Okulum olması yüzünden sadece internet üzerinden ve kısa vadeli işlerde çalışabiliyorum. Bu dönem özellikle home office çalışmak istiyordum fakat herhangi bir sonuca ulaşamadım.Aynı şekilde staj ve bizzat çalışarak da olsa Eskişehir, Ankara ve Bursa bölgesinden bana yardımcı olabilecek büyüklerimden yardım istiyorum ve gerçekten çalışmaya ihtiyacım var ve etrafımdakilere faydalı olmak istiyorum..Önerilerinizi bekliyorum..
Saygılar.
ugur_shen@hotmail.com