Hakan bey , butun calismalariniza saygi duyuyorum , benim de bu sitede bu alanda yazim vardi ( Salik turizm ) , llgim ve arastirmalarim oldu ...size onerim Saglik alanina her bir yatirimin ardindan baska bir yatirim Saglik sektorunde gerektiren bir sektor bu gunumuzde ve o uzden buyume fikri olan bu Sektore girer .....ama sadece ve sadece buyumeyi hedef tutan kisilerin isi bu ....
Saglik sektorunu tumu ile ele alipta bir Profesyonel fizibilite calismasini ve ardindan Profesyonel is plani yaptiniz mi ?
Bu alan tumu ile ele alinip ...bunun icin bir depertman olusturup , bu alanda uzmanlardan ve en ONEMLISI DE BU ALANA ILGI DUYANLARDAN ( SAGLIK SEKTORU UZMANLIGI OLMAYABILIR ) - bu cok onemli oldugundan buyuk harfle yazdim , hastane calisanlari ve hastane kilit elemani , turizm acenteligi kilit elemani , 8-10 yasinda aykyusu yuksek olan cocuktan ve v.s. .....sayabilirim daha bir cok degisik uzmanligik alani olan kisilerden bir begin takimi olusturup fizibilite ve is plani hazirlamak gunumuzde cok onemli - neden mi !
Cunku alisa gelmis fizibilite , is plani hazirliklari yapilmakta ! Fizibilite ve is Plani hazirlamak gunumuzde basli basina bir sermaye gerektiriyor , saglam bir butce ce citiyet gerektiriyor , Vizyon ve Insan Kaynaklari kavramlari , Profesyonel fizibilite calismasi kavramlari , Profesyonel is plani hazirlamak kavramlari cok tartisiliyor gunumuzde !
Fizibilite çalışması iş planından önce yapılır. Bir iş planı ancak iş girişiminin fizibil olduğuna karar verildikten sonra hazırlanır ve İş planı bir planlama görevini yerine getirir. İş planı öneriyi “düşünce” safhasından “gerçekleşme” safhasına geçirir..... Profesyonel bir proje ortaya cikar !
Gunumuzu iyi okur isik ....Fizibilite ve Is Plani calismalari cok mu cok sermaye ve butce gerekir !
Simdi de bana ; " Sende cok buyutun " - demeyin ! Su bizim Ortaklik meselemizi neden halya cozemiyoruz cevabi belkide dusuncelerim .....gunumuzde bir urunu Amerika dan , Almanya dan v.s ithal etmek...isini bilen icin artik sorun degil .....sorun dunya konjeksyonunda ve gerceginde buyume hedefini belirlemek .
Hakan bey , sonuc olarak solenecek cok sey var , ama size ve bu sektorde yillarini veren , tarihi olan firmalara ortak ben de esim ile ortak olabiliriz ......zaten basta dedim - " BUYUME FIKRI OLANLAR GUNUMUZDE BU SEKTORE GIRER " ........ama bir gercek var ki gunumuzde Saglik Sektoru , sadece bizde degil dunyada cok zorlasti , ve bu gerceyi gozarde etmeyelim !