Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toz Deterjan

BaşlatanerincikTarih09/02/2011 16:01:39Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Merhaba;

Kuzey Irağa gönderilmek üzere kendi oluşturaçağımız bir marka adı altında 10 ve 20 kg'lik paketlerde 10 aktif mavi boncuklu Toz Deterjan (Çok Köpüren Elde Yıkama Deterjanı ) aramaktayız.

alım aylık 7 tır kadar olacaktır. lütfen fiyatları kdv dahil olarak veriniz.

iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye14 yazı
Yokmu bir tane bile toz deterjan imalatcısı ?

Yeni Üye18 yazı

İhtiyacınız olursa deterjan Paketleme konusunda yardımcı olabilirim,
Murat ZAFER
mzafer6@hotmail.com
0 532 405 9455

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Ben kimya doktoruyum.aynı zamanda eski bir üniversite öğretim üyesiyim.
Çalışma alanım temizlik maddelari imalatıdır.Yatırım maliyeti çok düşük olan bir toz deterjan yöntemi geliştirdim.
Bunu yurtdışına özellikle Irak a know how şekline pazarlamak istiyorum.
İstenen tesisi kuruyorum,çalıştırıp elemanlara öğretiyorum. Çalışır tesisi teslim ediyorum.Problem olduğu zaman yerinde çözüyorum.
Yurtdışında TOZ DETERJAN imalatı yapmak isteyenlere anaktar teslimi tesis kurarım.

Yavuz Pelister
GSM: 05326718969

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye23 yazı
mrb arif bey biz çocuk bezi vedeterjan üzerine dış ticaret yapan bir firma yetkilisiyim.
toz deterjan konusundada bir backraundum var arzu ederseniz belirli bir hizmet karşılığında (yapacağınız alımla ilgili bir yüzde oranı)
sizi türkiyedeki en uygun fiyatlı toz deterjan imalatçıları ile bir araya getirebilirim
0505 396 35 91

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye14 yazı
Merhaba Arkadaşlar;

Konu baya uzun zaman önce açıldı, ilk cevap 2 ay sonra geldi. Tabi biz bu süre zarfında anlaşmalarımızı yaptık ve deterjanı ihraç ediyoruz.Lakin Irak devletinin almış olduğu bir karar ile artık 20 aktif'ten aşağısını kabul etmiyorlar,
o yüzden "20 aktif ve sadece elde yıkanabilen, ÇOK KÖPÜREN" kriterlerinde ürün aramaktayım. Fiyat tekliflerinizi ariferincik@hotmail.com veya 507 213 66 10 nolu telefondan iletebilirsiniz.

Üye162 yazı
yurtdışına ihrac edeceğiniz için sizin ürünlerinizi toptancılardan ihraç kayıtlı almanız gerekmektedir..yazınızda yazdığınız gibi kdv li değil bunu unutmayın...

deterjan ve benzeri ürünleri gürcistanda imal etmek isteyenler yada orada pazarlanmasını isteyenler

erdemac@hotmail.com adresinden irtibat kurabiliriz..
mail atınız lütfen
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
Merhaba virtue ;

bana benim istediğim şartlarda satıcak bir malınız varsa mail adresim yukarda yazılı ekleyin görüşelim..

Yeni Üye7 yazı
Ben kimya doktoruyum.aynı zamanda eski bir üniversite öğretim üyesiyim.
Çalışma alanım temizlik maddelari imalatıdır.Yatırım maliyeti çok düşük olan bir toz deterjan yöntemi geliştirdim.
Bunu yurtdışına özellikle Irak a know how şekline pazarlamak istiyorum.
İstenen tesisi kuruyorum,çalıştırıp elemanlara öğretiyorum. Çalışır tesisi teslim ediyorum.Problem olduğu zaman yerinde çözüyorum.
Yurtdışında TOZ DETERJAN imalatı yapmak isteyenlere anaktar teslimi tesis kurarım.

Yavuz Pelister
05326718969

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye84 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - virtue78
yurtdışına ihrac edeceğiniz için sizin ürünlerinizi toptancılardan ihraç kayıtlı almanız gerekmektedir..yazınızda yazdığınız gibi kdv li değil bunu unutmayın...

deterjan ve benzeri ürünleri gürcistanda imal etmek isteyenler yada orada pazarlanmasını isteyenler

erdemac@hotmail.com adresinden irtibat kurabiliriz..
mail atınız lütfen

Acaba virtue78 Rumuzlu arkadaş bilerek mi ''salladı''bilmeyerek mi ?..Daha birde unutmayın demiş yahu çok eminmiş gibi !
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...

Benjamin Button filminden..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erincik
Yokmu bir tane bile toz deterjan imalatcısı ?

Merhaba
Aradıgınız ürünleri fabrika teslim temin edebilirim 20 kg torbalarda ayrıntılı görüşmek için ibrahim16ozdemir@gmail.com adresime mail gönderebilirsiniz
i.h.ö

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Mühendis
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar Almanya'dan ithal etmiş olduğumuz deterjanlar ile sizlere yardımcı olmak isterim.

Ürünlerimiz hakkında web sitemizden bilgi edinip iletişime geçebilirsiniz.

Dali Kimya
0216 622 66 25
www.dalikimya.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama