Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bulgaristan' Da Satış

BaşlatanankdivTarih09/02/2011 13:30:42Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Bulgaristan piyasasında perakende satışını gerçekleştirmek üzere Türkiye'den hangi ürün veya ürünlerin ihracatını yapabilirim? Bayilikte olabilir, bavul ticareti de olabilir. Bulgaristan'da ekonomi çok parlak değil, gelir düzeyi çok iyi olan az bir kesim de olmasına rağmen genelde fakir bir ülke. Ve bunun yanında İstanbul piyasasını çok iyi takip ediyorlar. Türkiye' de ne varsa hemen hemen aynı zamanda Bulgaristan' da görmek mümkün. Ayrıca Çin malları heryerde olduğu gibi Bulgaristan' da da revaçta.
Yani bana fiyat olarak avantajlı ve günlük hayatta lüks sınıfına girmeyecek, her insanın zorunlu gideri olan, benim aklıma gelmeyen ürün veya ürünler önerebilirmisiniz?
Saygılar.

Yerleşim Bulgaristan / BulgaristanMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye4 yazı
şunuda belirtmek istiyorum, şehrin en işlek alışveriş yerlerinden birinde 15 m2 dükkanım var. burada düşünüyorum.

Yerleşim Bulgaristan / BulgaristanMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
Merhaba
Bizde Bulgaristan sofiayada ticaret yapiyoruz turkiyeden cesitli urunler getiriyoruz,sizinle karsilikli gorusebilirsek belki faydamiz olur.Selamlar
Tel: 00359878438717 Ozcan Altunkas

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı

tşk ederim. sizi arıycam.

Yeni Üye4 yazı
güncel

Yeni Üye83 yazı
Selam ankdiv 15 m kare dükkanın kirası nekadardır mollarda ?
1 m karesi ... ?

Grand mollda bürçok mağaza şu anda boş ...
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv