Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Antikada Yol Gösteren Arıyorum

Başlatanhero07000Tarih09/02/2011 08:52:24Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Osmanlı döneminden kalan çeşitli resimler ve Burma,Endonezyadan aldığım Antika objeleri değerlendirmek istiyorum.Konuda yol gösrebilecek dürüst kişiler arıyorum
Şimdiden tesekkürler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye20 yazı
antika oldukça hassas bir konu öncellikle koleksiyoner olmanız gerekmekte .koleksiyoner bile olsanız belli dönem objeleri elinizde tutabiliyorsunuz değerlendirme konusu kolaeksiyonerler arasında ve müzayede salonlarında gerçekleştirilebilir .hobiniz uğruna kanunlarla karşı karşıya kalabilirsininz benim gibi
emekli

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Emekli
Yeni Üye30 yazı
çok tskler uyarınız için

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat
Yeni Üye45 yazı

osmanli döneminden kalan cesitli resimler derken ??? resimi tablomu elinizdekiler ???
tabloysa cizerleri hakinda bilgi .
hakan

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Serbest meslek
Yeni Üye30 yazı
Eserden kastım imzalı karakalem tablo Osmanlı dönemi ermeni ressamlardan
birine ait imzadan okunduğu kadarıyla Moskotian ,yapıldığı günkü kadar temiz
durumda-istenirse mail ile bir kac örnek foto yollarım

Yeni Üye45 yazı
moskotian olduguna eminsin degilmi kardes .ve burda orjinal cizimden bahsediyoruz ???? baski kopye falan degil
hakan

Yerleşim ALMANYA / KasselMeslek Serbest meslek
Yeni Üye30 yazı
AYNEN DEDİĞİM GİBİ MOSKOTİN İSTENİRSE MAİL ATABİLİRİM
ORJİNALDİR VE İMZASI ÜSTÜNDE

Yeni Üye5 yazı
ben arkeologum müzeden koleksiyonerlik belgesi alman lazım. gidip ilk iş olarak onu al izleyeceğin yol hakkında bilgi verebilirim.

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye88 yazı
merhabalar, öncelikle bizans dönemi yani istanbulun fethi öncesi objeler için tarihi eser deniliyor. öyle herşey için koleksiyonerlik belgesi falan gerekmez. osmanlı zamanından kalan şeyler içinde gerekmiyor. elinizde değeri olduğuna inandığınız bişey varsa, nerede yaşadığınızı söyleyin, sizi en doğru adrese yönlendireyim. bilgi edinin. sevgili arkeolog arkadaşımızın bahsettiği koleksiyonerlik belgesi ile elinizde bulunduğunu söylediğiniz resim ve objelerin hiçbir alakası yok. insanları boşu boşuna korkutup soğutmak sanırım biz turklere has garip bir anlayış. bana satis@bitkisel-diyet.net adresine mail atarak ulaşabilirisiniz.
ismim gerçek ismimdir. bu camiada beni bilen bilir. bilmeyende zaten bilmesede olur.
herkese sevgiler
www.bitkiseldiyet.net
www.toptansiparis.net
www.epazar.im

Yerleşim Türkiye / 7
Yeni Üye5 yazı
amaç korkutmak değil arkadaşım herşeyi yasal prosedürle yapmak. ki osmanlı dönemli döneminden kalan eserler nasılmıyor ?
urtiçinde Alımı, Satımı ve Devri Serbest Olan Etnografik Nitelikteki Kültür Varlıkları
Madde 3- Müze koleksiyonlarını tamamlayıcı nitelikte olmayan ve belge değeri taşımayan etnoğrafik nitelikteki kültür varlıkları ile Abdülmecit, Abdülaziz, V.Murat, II.Abdülhamit, V.Mehmet Reşat ve Vahidettin'e ait ve aynı çağdaki sikkelerin yurtiçinde alımı, satımı ve devri serbest olup ayrıca tescile tabi değildirler. sadece bunlar.

burdan bakabilirsin http://teftis.kulturturizm.gov.tr/belge/1-85567/korunmasi-gerekli-tasinir-kultur-ve-tabiat-varliklari-k-.html

http://teftis.kulturturizm.gov.tr/belge/1-41657/eski2yeni.html

burda gerekli bilgiler var. işinizi sağlam alın.

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye62 yazı
slm beyfendi,
resimleri banada mail yollarmısınız.
email adresim : uaysan@hotmail.com
www.dengemermer.com
utku aysan 0532 5905903

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Ticaret