Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Irak Ve Kuzey Irak Pazarı

Başlatancetinercetin-irakTarih08/02/2011 11:02:59Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
DEĞERLİ DOSTLAR...

IRAK VE ÖZELDE KUZEY IRAK HAREKETLİ BİR PAZAR. ÖZELLİKLE, ÜRETİCİLER İÇİN HARİKA BİR PAZAR. TABİİ, ÇİN İRAN VE SURİYE GİBİ ÜLKELERDEN HER GÜN CİDDİ BİR İTHALAT VAR AMA TÜRK MALLARI IRAK'TA GÜVENLE ÖZDEŞLEŞMİŞ DURUMDA... YILLARCA SOSYALİST VE NASYONALİST ARAP SİSTEMİ İLE YÖNETİLEN ÜLKEDE TEK TİP HAYAT KOŞULLARI ARTIK KENDİSİNİ DAHA RENKLİ BİR YAŞAM TARZINA BIRAKIYOR. 2003 YILINDAN BUYANA BÖLGEDEYİM VE BÖLGEYİ GÖREVİM GEREĞİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM. TÜRK POPÜLER KÜLTÜRÜNÜNDE ETKİSİ İLE TÜRKİYE'YE KARŞI CİDDİ BİR BAKIŞ AÇISI VAR. IRAK VE KUZEY IRAKTA BİR ÇOK ALANDA CİDDİ BOŞLUKLAR VAR , TÜRK YATIRIMCILAR, SINIRLARININ DIŞINDA TİCARET YAPABİLECEK VE KENDİ FİRMASINA GÜVENEN DEĞERLİ DOSTLAR, IRAK'TA TREN ŞİMDİLERDE AĞIR İLERLİYOR... HIZINI ALDIKÇA BİNMEK ZORLAŞACAKTIR. VE BİR SONRAKİ DURAĞIN NEREDE OLACAĞINIDA HİÇ KİMSE KESTİREMEZ. BU NEDENLE BU PAZARDAN İRANLILAR, SURİYELİLER, ÇİNLİLER GİRMEDEN SİZLER GELİN... BU KONUDA GEREKLİ HER TÜRLÜ DESTEK VE ENFORMASYON İÇİN ŞAHSIMI ARAYABİLİSİNİZ. cetinercetin77@gmail.com 009647504426668
çetiner çetin

Yerleşim Irak / Erbil BağdatMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye13 yazı
SAYIN CETIN BEY,

IRAK VE ARAP ULKELERINE GELINLIK IHRAC ETMEK HATTA ILERIDE BURALARDA MAGAZA ACMAK ISTIYORUZ BU KONUDAKI FIKIRLERINIZI ALABILIRMIYIZ info@lareks.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye25 yazı
kayısı ihrac edebilirim aracı olursan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye54 yazı

hurda kağıt ve diğer ürünleri alabilirim

Özmen Geri Dönüşüm Hurda ve Kağıt San. Tic Ltd. Şti.
Web: www.ozmengeridonusum.com
Telefon : 0.212.687 86 06 - Faks : 0.212.687 86 07 - E-posta: info@ozmengeridonusum.com
Adres: Tahtakale Mah. İstanbul Cad. Servis Sok. no:73 Altınşehir/Avcılar/İST.

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye84 yazı
Iraktan her türlü hurda ve hurdadan mamul emtia ithalatı yasaktır.
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...

Benjamin Button filminden..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye29 yazı
SAYIN YETKİLİ . ben yavuz yılmaz istanbul dan yazı yorum kuzey ırakta yatırım yapmak isti yorum dış cepe kaplaması ve aksasuarları üretiyorum kısaca bizde söve olarak geciyor ismi veb sitesi adresini de göndriyorum size bakıp bana yardımcı olur sanız cok memnun olurum tabi benim düşündüyüm bölge süleymaniye siz ne dersiniz bilmem siteadresi (www.atlantissove.com) burdan üretimini yaptıgım ürünleri görme şansınız olur . orda şirket kurucam bunu icin ordaki satıcı ve tüketiciler olarak bana yadım cı olursanız sevinirim şimdi den teşekkür ederim iyi calışmalar.
yavuz

Yerleşim Türkiye / YstsnbulMeslek Ymalat
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye23 yazı
sayın yetkili adım Bülent

biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.

Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr
BÜLENT ÖZCAN

cid:image001.jpg@01CDF4BA.E31A04C0

KOŞAR ÇORAP Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Abdi İpekçi Cad. Cem İş.Mrk.

No:180/69 Bayrampaşa /İST

TEL : 0530 495 48 16

Tel : +90 212 613 50 60

Fax :+90 212 613 91 05

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama