Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum. .

Başlatanrapsodi_381Tarih07/02/2011 23:23:43Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
merhaba 24 yaşındayım ve uluslararası ticaret ve işletmecilik bölümü mezunuyum aylık gelirim 5.600 bin tl özel sektörde calışıyorum ve bankadan 150 bin tl kadar para cekip iş kurmak istiyorum paranın üstüne biraz daha koyup tır almak istiyorum ama tırlar hakkında hiç bir bilgim yok sadece geliri fazla olduğunu duydum.. ve tırın aylık geliri ?? ve calışma şekli ?* nasıl oluyor bilmiyorum sizce kaarli bir işmi ??ve ne yapacağım hakında önerilerinizi bekliyorum tşkler...
karanlık

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye14 yazı
aylık 4000den aşağı kazanmassın 1 tırdan

Yerleşim Türkiye / Ni?feMeslek Ö?renci
Yeni Üye22 yazı
hmm peki bnm şöle bi durumum war bankadan 150 bin tl cekicem aylık maaşım 5.600 bankaya 5 bin krediye vericeğim .. ve ben tırın getirisi ile gecinicem yani kaar yapmış olmurum ama en azından banaka bitğinde daha ilerlete bilirim işi doğru bi yoldamıyım ??

Üye150 yazı

arkadasım iyi bir gelirin var...kredi cekeceğine sık disini birikim yap her ay kenarıya para koy ve bir süre sonra tırmı alırsın farklı bir ismi yaparsın naparsan yap pesin nakit paranla yap...böylelikle risk alma bankalarada yüksek faiz ödeme.garanti is yap

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye22 yazı
hmm haklısınız ama kenara ko****k biriktirilicek bi para değil bir tırın maliyeti neredeyse 200 bin tl .. sadece tırın ben aylık getirisi hakkında bilgi istiyorum...

Yeni Üye11 yazı
bir kere şöför bulacaksın sevgili dostum..

uluslararası yol tecrübesi olan bir şöför..

benim bu işi yapan bir arkadasım var iki kardeş ve babaları dönüşümlü çalışıp bir tırdan 5-6 senede şu an tam dört tane yaptılar artık babaları ve kendileri yola bile gitmiyorlar çok sıkışırlarsa onlarda gidiyor ama yılda bir kere falan..adamlar ihya oldular..

en garantisi lojistik şirketleriyle görüşüp bu işin teknik ve kazanç detayları konusunda daha verimli bilgiler alabilirsin..

inşallah gönlünce olur..

kıyıdan açılmayı göze alamıyorsan sakın ola okyanuslarda kulaç atmayı deneme...

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye50 yazı
24 yaşında o kadar iyi bir aylık gelire nasıl sahip olduğunuzu çok aklım almamakla beraber bence bu kadar iyiyseniz zaten 30'unuzda çok yüksek mevkilere gelirsiniz tır falan bu işlerle uğraşmak yerine CEO olun bence.. :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye310 yazı
Hakikaten, 24 yaşında 5.600 tl, nasıl oluyor bu iş?
Biz de özel sektörde çalışıyoruz, bu yaşta böyle bir gelir sağlayacak bir pozisyon ve iş ne duydum ne gördüm..
Bu hızla CEO'luk 30'dan önce çalar kapını zaten. Maşallah:)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye147 yazı
allah yolunu açık etsin kardeş. bırak sen tır falan almayı. daha büyük düşün..
Fatih A. ZORLU / Antalya

"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
kısaca deyineyim arkadasım 1.tır nerede calısacak sabit bir fabrika veya hazır işi varmı yoksa piyasada işmi arayacak ilk önce sen bu soruya cvp werecksin bende sana fikrimi ve tahmini kazancını söyleyecem
alii

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye22 yazı
öncelikle arkadaşlar nete girin araştırın bölümümün ücretlerini burda yalan atacak halim yok.. heeobenim aracı kiralıycağım bi şekilde tıra iş bulabilirim ben evet piyasada iş aranıcak.. .sadece aylıkk ücretlerini merak ediyroum bi arkadaşım onun başka bir tanıdığı aylık 12 bin tl aldığını söyledi ve yurt içi calışıyor ..

Yeni Üye22 yazı
ticarette çok para warda ondan.. araştırırsan görürsün..

Yeni Üye7 yazı
aylık 5.600 gelirle ben 2 tane ev alırım :)

200 binden alsam evleri 400 bin 5 yıl sonra evler olur 750 bin temiz para

aylık 3000 bin kendi hesabımdan verirdim 1000 erlirada evlerden alsan 5000 tl eder ayda 5 bin ödeyerek 2 ev sahibi olabilirsinin

veya evleri dekor ederek gunluk kiraya verebilirsin gunluk kiraya verdiğin zaman evler 3000 bin getirisi oluo en az

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye22 yazı
:) ama ben daha çok geliri olan bi iş planlıyorum...