Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ticareti Yapılabilecek Bayilik Arıyorum

BaşlatanzerdTarih07/02/2011 19:39:31Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
bu en anlama geliyor derseniz al sat para kazan fikir düşünce hizmet vs değil elle tutulur gözle görülür ticari emtia olacak

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye182 yazı
arayın görüşelim biz temişzlik ürünleri üretiyoruz 0454 2258656
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
Üye335 yazı

ne iş yaptığınızı tam olarak anlatırsanız diğer insanlarda istifade edebilir

..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye125 yazı
S.aleyküm .Özelimden bahsedeceğim, genel mana çıkarın lütfen.Amaç paylaşım ve ders çıkarmak sonuçta.Bir iki yıl önceye kadar aktif,neşeli,azimli,çalışkan,tuttuğunu koparan bir esnaftım..Şu an yaş 42.Yaşıtlarım emekli oldu olacak, ben ise sıfırdan hayata başlama azmindeyiz.Deneyim tecrübe sahibiyim kendi çapımda.Şu an işsizim .Sermayem sıfır...maddi anlamda her şeyim gitti..çok hayat dersi de alsak danışacağım kişilere ihtiyacım oluyor .ama çevrem "ölüden kaçar gibi kaçtı ,benden" .İşte burada devreye sizler ve koniks giriyor.Bu site ailem gibi,sıcak bir ortam.
Koniks başta olmak kaydıyla, sanalda iş, bayilik temsilcilik, arıyorum.Tabi ki maddi güç sıfırın altında olunca çok zor hatta iş kurmak hayal..Yaş ve maddi güç itibariyle seçeneklerim az...
Artık bu duvarları yıkma zamanı geldiğine inanıyorum,silkiniyorum,başaracağım,.bu sitede yarama merhem olabilecek arkadaşlar görmüyor değilim .her iş,her şehir,her ülke,kalacak yer temin edilirse hazırım.Tek şartım islami değerler,helal kazanç..
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama