Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kırsal Alan Hibe Programı

BaşlatanxanaokuluTarih07/02/2011 14:36:23Yorum6

İlk mesaj
Üye170 yazı
Herkese iyi projeler;
tarım bakanlığının kırsal alanı geliştirmesi için %50 sini karşılayan hibe destek programı mevcutmuş bu desteği kullanan veya ayrıntılarını bilen var mı
ben bakanlığın sitesinde inceledim ancak pek bulup anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
hayırlı kazançlı fikirler
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye29 yazı
Bu yıl için Kırsal Kalkınma programının detayı Bakan tarafından açıklandı. Ancak henüz uygulama usul esasları ve proje formatı açıklanmadığı için henüz başvuru yapamıyoruz. tesvikhibe@gmail.com adresine konu için bir mail atarsanız sizi gelişmelerden haberdar ederiz.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Dany?manlyk
Üye170 yazı
çok teşekkür ederim
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
Arkadaşlar tesvikhibe@gmail.com adresine bilgi almak istediğiniz teşvik-hibe, yatırım yapacağınız il, sektör-faaliyet konuslarında mail atarsanız sizleri bilgilendirebiliriz.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
bunu öğrenmenin yolu neden maille olsun, gidin size yakın bir tarım il müdürlüğüne o yılın hibe programlarını yakından öğrenebilirsiniz, bu hiç de zor değil, bu kadar basit
Ruhan Yagmur

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Mühendis