Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ahşap Kartvizit Ve Ahşap Diploma İstermisiniz?

BaşlatanBy_EserTarih05/02/2011 13:53:38Yorum87

İlk mesaj
Yeni Üye66 yazı
Biz Eskişehir'de kurulu olan bir reklam ajansıyız.
Türkiye'de bir olarak sunduğumuz ahşap kartvizit ve ahşap diploma konusunda sizi bilgilendirmek istedim.

AHŞAP KARTVİZİT;
%100 doğal ahşaptan yapılıyor.
0.6 mm kalınlığında olduğu için normal kartvizit kadar esneyebiliyor.Boyutları normal kartvizitle aynıdır.
Yazıları lazerle yakma sistemiyle yazıldığı için 3 boyutlu bir görünüm elde ediliyor.

Örnek Resim;

AHŞAP ve ALÜMİNYUM DİPLOMA;
Ahşap ve Alüminyum diplomalarımız,yıllar boyu emek verip aldığınız diplomalarınızı bi kağıt olmaktan çıkarıp,ofisinizin, muayenehanenizin, odanızın en değerli dekoratif unsuru haline getirilir.
Ayrıca bir eğitim kurumunuz veya kursunuz varsa sertifika olarakta yapılabilir ve öğrencilerinize satılabilir yada hediye edilebilir.

Örnek Resim;

Ayrıca yine son resimde gözüktüğü gibi siz özel ahşap ve alüminyum magnette yapabiliyoruz.

Sipariş vermekde çok kolay.Yapılacak ürünü (Kartvizitinizin veya diplomanızın yada istediğiniz magnetin örneğini) bize göndermenize gerek yok.Tarayıcıdan tarattırıp resmini bize mail atmanız yeterli.

Bilgi almak ve sipariş vermek için burdan mesaj atabilirsiniz.
Yada;
Mail:eser_ozturk@eskiajans.com
Ofis Tel: 0222 233 56 65

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
87 yorum
Üye122 yazı
Yaptığınız iş orjinallik açısından gerçekten çok iyi. Kurumsal bir kimlikte yapıyorsanız, bunu internette özelliklede sektörel kitlenin olduğu web sitelerinde reklamlarınızı yapmalısınız. Tabi önce iyi bir tanıtım sitesi sahibi olmalısınız.

Aslında bu konuda size yardımcı olmak isterim, ilgilenirseniz mesaj gönderiniz.

İyi işler.
Fmailing.Net - Türkiye'nin İlk Seçilebilir Email Data Satış Sitesi

E-mail : info@fmailing.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye247 yazı
Eser bey,

Ahşap kartvizit ve diplomaların fiyat,minimum adet ve teslim süreleriyle ilgili bilgi verebilir misiniz ?

Selim KILIÇ
selim.kilic1@hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Üye422 yazı
karvizitlerin fiyatı nedir yazarmısınız.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye347 yazı
Acıklama yapılmadan yazılarımın onaylanmadığı için gecmişe dönük tüm paylaşımlarımı siliyorum

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye32 yazı
Bende fiyat ve teslimat suresiyle ilgili bilgileri alabilirmiyim.
Ayrica yurt disina yollarmisiniz

Yerleşim ALMANYA / SchwelmMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
fiyat bilgisi alabilir miyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye13 yazı
Fiat Alabilirmiyim

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye37 yazı
Detaylı bilgi alabilir miyim . timsah_skippy@hotmail.com
Ben eğitimli değilim, herhangi bir alanda da uzman değilim. Ama samimiyim ve samimiyetim benim referansımdır. Malcom X

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye54 yazı
fiyat bilgisi lütfen

erenvana@gmail.com
Başarıya ulaşmış işadamları hemen, anında harekete geçerler. Hayallerini ertelemezler. Düşünme ve erteleme hastalığından etkilenmezler; kendi düşüncelerinin onlara engel olmasına izin vermezler. Bu onların bilmedikleri başarı sırlarıdır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye57 yazı
Ürün biligleri teslim süreleri ve fiyatları ile ilgili biligileri gönderirseniz sevinirim
coskunyapi@msn.com

Yerleşim Türkiye / Zonguldak
Üye193 yazı
Sn By Eser devlet sırrı mı bu verdiğiniz fiyatlar.Özelden yazarak herkese farklı fiyat mı veriyorsunuz?

Açık açık şu kadarı bu kadar diye neden yazmıyorsunuz da herkesi özel mesajla cevaplıyorsunuz?
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
kartvizit için fiyat alabilir miyim.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye26 yazı
Fiyat ve süre ile ilgili detaylı bilgi gönderebilirmisiniz o_k74@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye34 yazı
kartvizit ve diploma dışında baska ürünleriniz de var mı? başka neleri ahşap uzerine lazerle yakarak yapıyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Y?siz