Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kendi Markamizi Kurup Franchising Verebilirmiyiz.

BaşlatanbyhostTarih02/02/2011 19:31:39Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Merhaba kendi markami kurup franchising vermek icin nasil bir yol izlemem lazim. Yardimci olabilirmisiniz. Tesekkur ederim..

Yerleşim Fransa / ParisMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye29 yazı
KİMSE YAZMIMAIŞ BEN YAZAYIM SİZE
1- ne iş yapacaksınız?
2- hangi ildesiniz?
3- marka başvurusu yapıp isim hakınızı aldınızmı?
daha bir çek sorular

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Reklam
Yeni Üye93 yazı
önce ürün olarak bir farklılık olması lazım kendıne has olan
diyarcigköfte bayilikler verilecektir

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye99 yazı

bende ayni sorunun cevabini ariyorum ben nar ile ilgili bir dusuncem var bulundugum yerde nar cok seviliyor ve tuketiliyorda ama kotu sartlarda hazirlaniyor ve kotu sartlarda da satiliyor (tanelenmis haliyle tabiki ) bende bunu duzgun yapa bilecegim bir sistem ariyorum turkiyede yapan var bayilik veriyorlar oda phaliya mal oluyor ve bana ait bir sey olmasini istiyorum tesekurler simdide

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er
Yeni Üye99 yazı
bakiyorumda bizim fikrimiz kimsenin dikatini cekmemis

Üye305 yazı
meraba arkadaşlar franchising vermenız ıcın once şirket kurmanız gerekmekte tabı sırket ana sözleşmesını hazırlarrken malı musavırınıze tam olarak nasıl bır yapılanma yapmak ıstedıgnızı bıldırmenız gerekmekte ardından franchising verecegınız konsepti görsel olarak hazırlamanız tabı yanında kataolgundan asagı yukarı kar marjından tutunda eger atıyorum pızzacıycanız urunlerı klımalı sekılde nasıl gonderecegınz den tutunda yaptıgınz ısın konusuna baglı oalrak herseyı dusunüp kagıda somuta dökmenıze gerekmekte ardından guzel bır web sıtesı ve reklamlarla hatta benm tavsıyem ilk 5-6 bayınızı kenıdınız acıp bu işin know how(bu ıs nasıl yapılırı) öğrenmenız gerekmekte dısardan cok basıt gozukebılır ama operrasyonel anlamda coook fazla ayrıntısı vardır ilgilenenler ıcın:
www.franchisemore.com bilgi alabılırsınız...
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye99 yazı
tesekurler

Yeni Üye39 yazı
ne komik eskiden 10 yıllık bir esnaf 20 yıl sonunda bunu yapardı şimdilerde ise örn: adam evde çiğ köfte yapıp burda bayilik diyor
güzel kardesim sen önce iş kur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er