Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İş Kuruyorum Fikirleriniz Benim İçin Önemli

BaşlatanxanaokuluTarih01/02/2011 15:27:00Yorum9

İlk mesaj
Üye170 yazı
herkese karlı fikirler dileğiyle
izmir de doğal ürünler satan bir dükkan açacağım örneğin malatyadan kayısı konyadan pastırma, ayvalıktan zeytinyağı, doğu karadenizden çay fındık, güney doğudan antep fıstığı baharatlar vs, bitkisel sabun, şampuanlar alıp satacağım yaklaşık ne kadarlık bir bütçem olmalı?
birde yer olarak nasıl bi yer olmalı içinde kahvaltıda verilebilecek bir yer olacak aslında önce öğrencilerin çok olduğu yer olsa ev kahvaltısı işlerine yarar ama sattığım organik ürünler elimde kalır karşıyakada böyle yerler çok var bende karşıyaka olarak düşündüm ama rekabet olumsuz mu etkiler bilemiyorum
şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür ederim
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye125 yazı
http://www.facebook.com/pages/SIZIN-ORALARIN-NESI-MESHUR-/101216056586953 inceleyin derim.
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=8691 ve burası...........
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye47 yazı
merhaba herşey gönlünüzce olsun,çok güzel bir girişim olur fakat o kadar organik demek yüksek fiyat demek, egerki her ürünü yerinden alayım derseniz maliyet artar die düşünüyorum .şuan o kadar sahte ve ucuz ürünler piyasadayken iyi düşünmek lasım ve rekabet olması doğal ve iyi kullanılırsa kazanca dönüşebilir yolunuz açık olsun derimm..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye150 yazı

izmir icin riskli bir girisim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye170 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bingo
izmir icin riskli bir girisim

fikirleriniz için teşekkürler
niye riskli izmir aslında ben aydınlıyım ama orada böyle bir şey açmam çünkü zaten çoğu şeyi pazardan gönül rahatlığıyla alırsınız mis gib ide kokar lakin izmirde doğal ürün bulmak çok zor bence bu tür işler için büyük şehirler daha uygun ürünleri kargoyla günlük, haftalık ve aylık olarak anlaşıp alabilirim diye düşündüm tabi öncesine gidip bizzat ürünü görüp düzenli alışverişi kargo ile yaparım diye düşündüm ama tabi hepsi düşünme ve araştırma aşamasında şu anda o nedenle her düşünceniz önemli benim için
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye66 yazı
güzel fikir elit kesime hitab eden bir yer olmalı dükkan olarak
herşey güzel olacak

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
hatay noktada gül mandıra diye bir yer var dediğinize yakın bir dükkan vaktiniz varsa uğrayıp inceleyin derim
büyük hayaller Mehmet"leri Fatih yapar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye9 yazı
Merhabalar,dükkan açarsanız Malatya'dan ürün gönderebiliriz

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
ben bir iş yapmak istiyom olmuyor aksarayda mutfak üzerine yöresel yemek üzerine yorumlarınızı bekliyom
ben

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Turizm
Yeni Üye5 yazı
hayvan ciftliği kurmayı düşünüyorum.bu konuda tecrübeli arkadaşlardan öneriler bekliyorum

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ö?retmen