Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

A4 Fotokopi Kağıdı

BaşlatanDoqanTarih31/01/2011 10:36:05Yorum7

İlk mesaj
Üye149 yazı
Yüklü Miktarda Devamlı Olarak çalışılacak. A4 kağıdı Satışı yapan Arkadaşlar Arıyorum.
Tekliflerinizi Doqan@msn.com adresine Mail Olarak Atarsanız Sevinirim. Aylık 3-4 konteynir alımı olabilir Fiyatta anlaşırsak uzun süreli çalışmak istiyorum. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye53 yazı
Doğan Bey,
gram ve rengini (beyaz -gri -kar beyaz -tam beyaz vs... ) belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye100 yazı
Merhaba Dogan Bey
Endonezya ile baglantım var sermayemizi birlestirip beraber ithalat yapmayı isterseniz goruselim.Marka sınar ve Dunia ve paperone.Aldıgım fiyat CFR 2.20 USD/paket.mail veya drek arayabilirsiniz
en az alım 4 conteynir 4x7800paket 80 gsm.Saygılarımla
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye122 yazı

doğan bey beni ekleyin özel olarak görüşelim,
aylardır uzak doğu kağıt piyasasını araştırıyorum, çok yakında bizim kağıdımız gelecek isterseniz görüşelim
nidyanagod@hotmail.com
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye44 yazı
Merhaba;

A4 fotokopi kağıdı ithalatçısıyız. İstedğiniz zaman istedğiniz miktarda fotokopi kağıdı alabilirsiniz.Güncel fiyatlarımız için iletişime geçebilirsiniz..
Güncel fiyatlarımız;

A4 Chamex 80 gr : 2.65 $ + kdv
A4 Chamex 75 gr : 2.50 $ + kdv
A4 Copy Lazer 80 gr : 2.75 $ + kdv
A4 A plus 80 gr : 2.75 $ + kdv

www.tanithalat.com
mail: fatihsasa@tanithalat.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye14 yazı
A4 80gsm na ryzy
Navigator copier paper
Double A copier paper
Paperone copier paper
Golden Star copier paper
Laser / Copier Paper
Xerox multipurpose copy paper
Mondi Rotritrim copy Paper BU MARKALARDA BUYUK ALIMLARDA SADECE MINIMUM 40 000 PAKET 2.05 USD ILGILENEN ARKADASLAR <<,,,,,,globalinvesting.biuro@gmail.com
....

Yerleşim / ParisMeslek Ticaret
Yeni Üye58 yazı
Merhaba;

Xerox Marka 80 Gr. 1. Hamur Lazer Kesim Kağıt. 1 Top - 500 Adet Kağıt, 5'li Kutu Halinde. Tüm Türkiye'ye Satış Vardır. Sınırsız Satış, Kargo Alıcıya Ait Fiyatı; 3.40 TL (KDV Hariç). Yüksek Miktarlı Alımlarda İndirimlerimiz Söz Konusu Olacaktır.

İlgilenen Arkadaşlar Özel Mesaj Atabilirler.

seckin.sahin@hotmail.com.tr adresinde iletişim kurabilriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye46 yazı
merhaba Arkadaslar.
bende endonezya ve malezyaya gittim tam bir ay kaldim. kesinlike A4 KAGIDI BULAMAZSINIZ. APP ORANIN O BOLGENIN MAFYASI ONLARIN IZNI OLMADAN KIMSE KAGIT YAPAMAZ. APP DE SIZE YUKSEK FIYAT VERIRI. BEN YILLIK 800 X 20 KONTYNIR ICIN antlasmaya gittim. cif olarak 2.40 fiyat verdiler. size tavsiyem oraya sadece tatile gidin
ikici olarak biz bulduk Double A kalitesinde 1. sinif business kagid. kendi markamizi yaptiriyoruz DOTcom PAPER Business.
isteyen arkadaslar liman teslim 2.20 usd den direk cif olarak gonderebiliriz. ofisimiz istanbulda. dusunen olursa hic bir riskiniz olmadan yuzde 20 depozite geri kalan mal konsimantonun forokopisini size verdigimizde parasini aliriz. malimizinda arkasindayiz. hem uretim asamasinda o ulkedeki ortagim mali kontrol ediyor ve yukleyip gonderiyor. bizde yeni bulabildik. 1 yildir arastirdi. en az 1 konteynir.
iyi calismalar
afkarayigit@yahoo.com
Fatih

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret