merhaba Arkadaslar.
bende endonezya ve malezyaya gittim tam bir ay kaldim. kesinlike A4 KAGIDI BULAMAZSINIZ. APP ORANIN O BOLGENIN MAFYASI ONLARIN IZNI OLMADAN KIMSE KAGIT YAPAMAZ. APP DE SIZE YUKSEK FIYAT VERIRI. BEN YILLIK 800 X 20 KONTYNIR ICIN antlasmaya gittim. cif olarak 2.40 fiyat verdiler. size tavsiyem oraya sadece tatile gidin
ikici olarak biz bulduk Double A kalitesinde 1. sinif business kagid. kendi markamizi yaptiriyoruz DOTcom PAPER Business.
isteyen arkadaslar liman teslim 2.20 usd den direk cif olarak gonderebiliriz. ofisimiz istanbulda. dusunen olursa hic bir riskiniz olmadan yuzde 20 depozite geri kalan mal konsimantonun forokopisini size verdigimizde parasini aliriz. malimizinda arkasindayiz. hem uretim asamasinda o ulkedeki ortagim mali kontrol ediyor ve yukleyip gonderiyor. bizde yeni bulabildik. 1 yildir arastirdi. en az 1 konteynir.
iyi calismalar
afkarayigit@yahoo.com