Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Müzik Aleti Almak İstiyorum. . .

BaşlatantheyusufTarih30/01/2011 23:20:44Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
arkadaşlar bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama ben bazı müzik aletlerini yurt dışından almak istiyorum...bu konuda da bana bilgili veya yurt dışında olup bana yardımcı olacak kişi veya kişiler lazım....İbanez elektro gitar ve roland elektro td-20 bateri almak isityorum...neler yapmalıyım,bu sitede bana bu konuda ciddi olarak yardımcı olabilecek kişiler var mı? ülke konusunda ayrımım yok pek,yeterki mal elime sağlam ve istediğim şekilde ulaşsın...şimdiden teşekkürler...
theyusuf

Yerleşim Türkiye / Erzurum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye7 yazı
bu konu hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar,yardımlarınızı bekliyorum...
theyusuf

Editör5590 yazı
bu aletlerin asil yeri italya,belcika,almanya gibi avrupa ulkeleri fakat fiyatlari bizden pahali olur. bunlarin aynilari yani avrupada satilanlarinin aynisini ciddi sekilde ucuza dubaide bulursun. fiyatlar yariya yakin dusuktur. mesela 1250 € olan bir roland cihaz 850 $ a bulunur. ancak bunlar buyuk cihazlar yani bavul yada tir ticaretine uygun degiller. gumruklediginde avrupa fiyatlarina yaklasirsin. ayrica araplara gore ibanezin bir modeli ile korg un bir modeli arasinda fark yoktur. cok cabuk alinirlar. muskulpesent davranmaya kalkar titizlenirsen mal satmazlar. ama kendini sevdirirsen sece sece alabilisin. italyadan bir pa800 un turkiyeye girisi ile dubaiye girisi farkli oluyor. enteresan ama boyle. mal ayni ama fiyatlar farkli.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı

anladım hocam,teşekkür ederim...bu konuda başka yardım edecek ve bilgi verecek olursa sevinirim forumda...
theyusuf

Yeni Üye36 yazı
hocam mail atarsanız yardımcı olmaya çalışırım..
mstafakzl@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / ÜsküdarMeslek Mühendis