ARKADAŞIMIN PS3 CAFESİ VAR VE BEN ORAYA TAKILIYORUM AMA CALIŞMIYORUM.ORADA NE İŞ YAPABİLİRİM. KÖŞEDE 2 BİN TL VAR..( ARKADAŞ OYUN SATIŞI VE TAMİR YAPIYOR.ONUN DIŞINDA ) TEŞEKÜRLER...
bu evi pansıyon gıbı kıralama olayı benımde kafama yattı.. öğrenciler ile ilgili elımde buyuk bı kıtle var afyon canakkale ve kutahyada.. unnicity.com site de yonetiyorum.. para yatırırsanız bu işe afyonla başlayabiliriz..
pansiyon işini çok ucuza almışsınız gibi geliyor bence ar-ge yapmadan girmeyin derim zira bunun izinleri vs var izinsiz olursa yarın bir öğrenciyle başınız derde girdiğinde şikayet ederse sermayede yanar izin alıp yapsanız ruhsat işlemleri zaten sermayenizi aşar alım satım işi en mantıklısı sitede 1-2 liraya bebek kıyafeti satıyorlar araştırın pazarda hastane önlerinde bunları 5 liraya satsanız bile yarıyarıya kar
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz