Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

2 Bin Tl. Ne İş Yapabilirim.

Başlatangökhan teksözTarih29/01/2011 09:40:06Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
ARKADAŞIMIN PS3 CAFESİ VAR VE BEN ORAYA TAKILIYORUM AMA CALIŞMIYORUM.ORADA NE İŞ YAPABİLİRİM. KÖŞEDE 2 BİN TL VAR..( ARKADAŞ OYUN SATIŞI VE TAMİR YAPIYOR.ONUN DIŞINDA ) TEŞEKÜRLER...
GÖKHAN

Yerleşim Türkiye / 33Meslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye844 yazı
Film fılan onerılerı olurdu onceden.. Ama değişik bir fikir istıosan vereyım..

tişört standı ac
kendılerı tasarlayabılsınler.. odemeısnı al ve tsortü ver.. gunde 3 4 tişört sana bıyerde calsımana gerek kalmadan yeter..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye844 yazı

bu evi pansıyon gıbı kıralama olayı benımde kafama yattı.. öğrenciler ile ilgili elımde buyuk bı kıtle var afyon canakkale ve kutahyada.. unnicity.com site de yonetiyorum.. para yatırırsanız bu işe afyonla başlayabiliriz..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
meraba kardesim ben cin halk cumhuriyetin de ogrenciyim aklimda bir is fikri var eger ilgilenirsen konusabiliriz...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye7 yazı
ps3 oyuncu kitlesinin oyun posterleri hoşuna gider ,sana maliyetide çok olmaz..

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Gyda
Yeni Üye43 yazı
pansıyon ısı ıcın afyona gelmek sartmı kardes bende yapmak ıstıyorum ıznınız olursa

Yerleşim Türkiye / KocaelyMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
İşportacılık yapabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı
pansiyon işini çok ucuza almışsınız gibi geliyor bence ar-ge yapmadan girmeyin derim zira bunun izinleri vs var izinsiz olursa yarın bir öğrenciyle başınız derde girdiğinde şikayet ederse sermayede yanar
izin alıp yapsanız ruhsat işlemleri zaten sermayenizi aşar
alım satım işi en mantıklısı sitede 1-2 liraya bebek kıyafeti satıyorlar araştırın pazarda hastane önlerinde bunları 5 liraya satsanız bile yarıyarıya kar
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er