Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Birlikten Kuvvet Doğar

Başlatann/aTarih26/09/2007 14:37:47Yorum31

İlk mesaj
silindi72 yazı
Değerli koniks üyeleri sizler gibi bende yeni koniks üyesi oldum iş yaşamımda değişik firmalarda tanıtım,pazarlama ve satış konularında çalışmış bilgi ve iş tecrübeleri edinmiş bir insan olarak kendime pazarlamacı diyebiliyorum.Çalıştığım pazarlama iş kolunda bir ürünü birebir insanla konuşarak ürünü tanıtmak,pazarlamak vede satmak o kadarda kolay değildi ama sonuçta kazanıyorduk.Oysa teknoloji çağında değişik pazarlama iş kolları çıkmaktadır birbirini tanımayan iki insan,iki iş yeri,ürünlerin pazarlaması konusunda bilgi ve becerileri olmadan iş yapmak istemeleri pazarlama ve satışlarda ne kadar veri elde edebilir bilemiyorum.Ben koniks sitesinin üyesi olarak okuduğum yazılarda parası olan değerli üyeler,fikrim var diyenler,iş yeri açmak isteyenler.Birlikten kuvvet doğar Ciddi bir ortamda en az 10 kişi bir araya gelin önce tanışın sonra herkez maddi ve manevi parası olan parasını,fikri olan fikrini ortaya koysun yapılacak işte sonuca ulaşılsın.Bu birliktelikte ciddi olarak bende varım diyenlere birlikten bilgi,ilgi,başarı,iş birlikten kuvvet doğar.Saygılarımla...e-mail> g.aydin.-@hotmail.com

Yerleşim Meslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Yeni Üye6 yazı
ARKADAŞLAR BİR İŞ YAPMAK, BİRLEŞMEK, DAHA KUVVETLİ OLMAK GÜZEL ŞEYLER AMA BİR O KADAR DA ZOR. BENCE ÖNCE ŞEHİRLER VE ORTADA OLAN FİKİRLER KONMALI. BU ZEMİN ÜZERİNDEN FİKİR YÜRÜTÜLMELİ.
YOKSA BU KARMAŞA DEVAM EDŞP GİDER. LAF KALABALIĞINDAN BAŞKA BİRŞEY ÇIKMAZ.
MESELA BEN İZMİR HATAY-BALÇOVA ARALIĞINDA ÖĞRENCİ KOÇLUĞU YAPMAYI HEDEFLEYEN BİR ÖĞRETMENİM. KONU İLE İLGİLİ FİKİR TEKLİF VS İLE İLGİLİ YORUM YAZIN ...
geografi

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?retmen