Ana içeriğe geç

Ev Tekstili, Mobilya, Beyaz Eşya Ve Züccaciye

Azerbaycana Ev Tekstili Teklifiniz Varmi?

BaşlatanSefeviTarih27/01/2011 16:50:59Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye50 yazı
Merhaba Arkadaslar.Ben Bakude ev tekstili pazarliyorum.buyuk bir piyasa diyiliz(8 milyonluk)bir pazariz , amma simdiki piyasa durumunu nazara alsak,kendine gore potansiyeli var piyasamizin.Kendim direkt ureticilerle calisiyorum ve calismayi ustun tuturum. masa ortusu, nevresim takimlari ve baska ev tekstil urunlerini devamli cekirim.yeni uretici arkadaslarla irtibat kurmak ve onlarinda tekliflerini almak isterdim.Perde ve aksesuarlari haric tum ev tekstilcilerinden teklif beklerim.Lutfen uretici arkadaslar teklif versin.
iyi calismalar.
Sevefi

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye128 yazı
nevresim, çarşaf, silikon yastık, bornoz, havlu konusunda yardımcı olurum. irt: 0 530 462 4089

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı

merhabalar

kadife halı,seccade ve döşemelik kumaşlarla ilgilenirmisiniz ?

özellikle kadife halı ve döşemelik kumaş cok talep görmekte

bu konularda yardımcı olabilirim

iyi çalışmalar
mrcteks

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye28 yazı
bebek uyku seti ve nevresim takımları hakkında görüşebiliriz. asnklnc@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye149 yazı
4 KENARI İĞNE OYALI ÇEMBER ÇEŞİTLERİ. GÜNÜN MODA ve RENKLERİ..İPEKSİ ÇEMBER..

TOPLU ALIMLARDA ADET : 12 TL

oktay_ertekin@hotmail.com - 0535 251 03 83

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye274 yazı
cok uygun fıyata yatak ortusu ve uyku setı masa ortusu pıkeler ben erıvanda mukemmel sattım yardımcı olabılırm m_unal058@hotmail.com 0541 657 6670
murat

Yerleşim Ermenistan / Toptan TedarikMeslek Tekstil
Üye129 yazı
slm ben denizliden bende burda vileda başlık ve ekli nevresim imalatı yapmaktayım tel no 05348339681

Yerleşim Türkiye / Denizli
Yeni Üye53 yazı
merhabalar
firmamız dokuma kumaş grubu üzerine çalışmaktadır
nevresimlik kumaş
nevresim takımı uyku seti ve yorgan üretimi gerçekleştirmektedir
mevcut bulundugunuz pazarda kumaş ihtiyacı olan firmalara aracılığınız ile kordineli bir şekilde ürün gönderimi yapabilir
eğer üretiminizde havlu dışında nevresim grubu yok ise onun üzerinden de bir çalışma yapabilir size iletebiliriz saygılarımızla

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Sanayici
Yeni Üye78 yazı
Merhaba, istanbul'da evtekstili üzerine imalat yapmaktayız; nevresim tk, uyku seti, yorgan,yastık, yatak ötüsü, pike takımı, alez,havlu ve bornoz grubları vb... görüşmek üzere
selcuk sabak
0 212 656 22 22
0 212 656 16 66
0 531 378 27 11
selcuksabak@homail.com
yeshım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye50 yazı
Merhabalar.yazdiginiz cevaba gore tesekkur edirem.
sizlere Rabella ve Bahcekapili kardesler ozel olarak cevab gonderdim .gorusmek uzere.
Sevefi

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Yleti?imci
Yeni Üye3 yazı
merhaba,havlu üretim tesisimiz var.Her türlü havlu bornoz taleplerinizi karşılayabiliriz. ekremturker@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Merhaba
İstanbul'da ev tekstili imalat yapmaktayız.Azerbeycan ve arap ülkelerine yönelik katalog çalışması yaptık.
Ürünlerimiz Saten uyku seti ve nevresim takımı ilgilenirseniz bir kaç desen mail atabilirim.Saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye13 yazı
tamamen kendi elimizle yaptıgımız el emeği göznuru kasnak işi taşlı ve çok güzel çeyizlik misafir odası takımları, peçetelik, yatak odası takımları, vitrinlik, gümüşlük örtüleri yapmaktayız kesinlikle iade garantili ilgilenirseniz avara05@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
Merhaba biz Türkiye'de üreticisi olduğumuz bebek nevresim takımlarını yurt dışına ihrac etmekteyiz. Ürün stoklarımız oldukça fazladır. Siparişe göre üründe çıkartabiliriz. Evecolors markası adı altında ve orjinal kutuları ile gönderim yapmaktayız. İlgilenirseniz mail adresimden iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi ve görselleri sunmak isterim. İyi günler..
mail: sales@evecolors.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı
Merhaba bende azerbaycanda bulundum ve riyad ticaret merkezinde yerim vardı izmire geri döndüm ama hala orayla ilişkimi kesmiş değilim elimde şuan orda paketli pike takımları ve nevresimlik kumaşlarım var görmek istersen bana artunemirbayer@hotmail.com dan ulaşabilirsin bu konuda sana yardımcı olabilirim ayrıca imalatçı firma olduğumuzdan dolayı diğer isteklerinide karşılayabiliriz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil