Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bulgaristan Yaşayan Arkadaşlar Yardımlarınızı Bekl

BaşlatanahmethanTarih27/01/2011 11:35:30Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
selam arkadaşlar bir şireti devir alacagım bu şirket daha önce 10 bg işçi sigortalı şalştırmiş ben devir alırsam oturum almak için tekrardan 10 bg işçi çalıştırmam gereklimi bilgilerinizi bekliyorum hepnize tşklr

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye979 yazı
sayın ahmet kardesım sırketın onceden 10 ıscı calıstırması senın oturum almanı asla saglamaz devır aldıgın sırkette 10bg vatandası ve fırma sahıbı olarak senın sıgortalarının eksıksız yatması gerekmektedır.oturumu aldıktan sonrada 10 kısıyı ısten cıkaramazsın cıkardıgın takdırde oturumun ıptal olur.sıgortaların aylık malıyetı ortalama 1000ytl yı gececektır buna 300ytl de muhasebe gıderlerını eklemelısın cunku muhasebesız burda hareket edemezsın.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
aman ahmet kardesim sakin bulasma o islere burada cok tehlikeli sirketleri borclandiriyorlar sonra satiyorlar.
magic

Yerleşim Bulgaristan / SofiaMeslek Ticaret
Üye979 yazı

ahmet kardesım sana tavsıyem burda bu ıslere harcayacagın parayla (oturum almak ıcın en az 20 mılyarı gozden cıkarmalısın asla abartılı bır rakam degıldır) turkıyede bırseyler yapmayı dene daha mantıklı hareket etmıs olursun ama sermayen guclu ıse uretım yapmayı dusunuyorsan zaten 500bın usd yatırım yapacagını resmı olarak belırtırsen oturum verıyorlar bu ıslerle ugrasmamıs olursun bunun dısındakı yollar ınan bosa vakıt kaybetmekten baska bırsey degıl.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat