Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Dünya Devi Deterjan Firmasına Bayilikler Arıyoruz

BaşlatankillermannTarih25/01/2011 15:05:47Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Amerikan Care bears matik deterjanlarının türkiye genelinde satışını yapacak il,ilçe ve bölge bayilikleri Arıyoruz.ilgilenen arkadaslar maille irtibata gecsinler selamlar

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye97 yazı
piyasa fiyat bilgisi verirmisin hocam piyasası nedir

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Memur
Yeni Üye31 yazı
merhaba, ürünümüz Çamaşır makinaları için matik deterjanların jel halinde olanıdır.Tamamen dogaldır ve muhtevasında kimyasal barındırmaz.20 kullanımlık 592 ml ambalaj halindedir.Amerikada son 2 yıl içinde 7 milyon adetten fazla satılmıştır ve oldukça bilinen bir üründür.insort tanıtım ürünü olması nedeniyle Türkiyedeki son kullanıcı fiyatı 9 tldir.%30-35 civarında kar marjıyla satılmaktadır.ilginize teşekkür ederiz

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı

Ürün ithal mı ediliyor yoksa türkiye de mi üretiliyor ? İstenildiğinde numune gönderilebilme ihtimali var mı ? Yalnızca Ç.Deterjanı mı yoksa aynı firmanın konsantre yumuşatıcısı bul. deterjanı vs. mevcut mu ? Firma Televizyonda reklam yayımlamayı düşünüyor mu ? İçerisindeki aktif maddeler vs. vs. gibi bilgileri de tam net olarak verebilirseniz konuşabiliriz.

turkweb@msn.com
....

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
Ürün amerikadan ithal,ciddi girişimcilere gerekirse numunede gönderebiliriz.Çamaşır deterjanı ilk getirdiğimiz ürün,firmanın 62 ürünlük yelpazesi bulunuyor.Ürün içerisinde sağlıga zararlı hiçbir bileşen yok.Hatta çocuk çamaşırları,astım,migren,bronşit,egzama hastalarına tavsiye ediliyor.Hypo alerjisine duyarlı hastalarda rahatlıkla kullanabiliyor çünkü içeriğinde ozon bileşiği-türevi yeralmıyor.Ürün 2 kez konsantre ve 20 kullanımlık.aynı oranda kullanılan emsallerinden çok daha ucuz.selamlar

Yeni Üye78 yazı
Merhaba,
Iraktan bir müşterimiz toz deterjan.sıvı deterjan v.s ürünler istiyor,ürün çeşitlerinizi görebileceğimiz bir yer varmı
veya web sitesi.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye335 yazı
ürün görseli ve fiyat bilgisi
aynı zaanda bayilik şartlarınız nelerdir detaylı bilgi gönderirmisiniz.

gunaysolhan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı
Ürün görseli ve fiyat bilgileri adresinize gönderilmiştir.teşekkürler

Yeni Üye21 yazı
mrb ben bu ürünü konyada bir marketten aldım bugün çok cüzzi bir miktara bizde konyada temizlk malzemeleri satan bi iş yeri işletiyoruz görüşebiliriz toptan fiyatları ile ilgili bir liste alabilirmiyim
ozkaldirim42@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye32 yazı

Antalya bölgesi için bayilik şartlarınızı öğrenmek istiyorum.

yeniis@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye31 yazı
arkadaşlar sorularınızın cevapları mail adreslerine gönderildi.teşekkürler

Yeni Üye31 yazı
emailinize bilgiler yeniden gönderildi

Üye172 yazı
karabük kastamonu bartın zonguldak bölgesi için şartlarınızı öğrenebilirmiyim birde ürün yeni olduğu için reklam promosyon tanıtım gibi faaliyetlerde destekleriniz varmıdır malum piyasada devler var
semih

Yerleşim Türkiye / SafranboluMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye60 yazı
ürün resim fiyat özellikleri detaylı bilgi lütfen
sedat.saygi@mynet.com
Yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişirsen yolun sonunda yanlız kalırsın

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Yeni Üye90 yazı
ürün görseli ve fiyat bilgisi
aynı zaanda bayilik şartlarınız nelerdir detaylı bilgi gönderirmisiniz.
İyi çalışmalar.

Şahin ÇALIK

email scalik28@gmail.com
sc

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye26 yazı
Selamlar; Ürün görselleri, fiyat bilgisi ve aynı zamanda bayilik şartlarınız nelerdir detaylı bilgi gönderirmisiniz.
e-mail : neptun-1@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye90 yazı
urunle ilgili görsel ve fiat bilgisi .malatya ve cevre lleri için çalısma yapabılırız. orya44@hotmal.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
urunle ilgili görsel ve fiat bilgisi .Gaziantep ve cevre lleri için çalısma yapabılırız.
ramazan Eryılmaz
ramerra56@yahoo.com acilll ltf

Yerleşim Türkiye / SiirtMeslek Ymalat