İlk mesaj
Gıda, Tarım, Yeme-içme
Spot Gıda Ürünleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
65 yorumU
Üye237 yazı
U
Üye237 yazı
0531 730 89 35 şimdiden allah bol müşteri versin.
R
Yeni Üye90 yazı
Merhaba
elimde 100 koli ( koli iceriği 24 adet ) yeni dolum son kullanma tarihi 2014 olan Royce Gold enerji içeceği mevcut.
100 Koli nakit alımda yapabileceğim son fiyat 1850 TL dir...
Kolisi 18.50 ye A kalite enerji içeceği ..
İstanbul avrupa yakası teslimidir
roycegoldenergie@hotmail.com
Toptan tedarik
S
Yeni Üye94 yazı
N
Yeni Üye10 yazı
antalyada teneke peynir, kova köy peyniri ve tuzsuz taze sepet lor dağıtım yapmaktayım. ürünlerinizin fiyat listesini ve antalyada kontrol yapabileceğim bir yeri tarif ederseniz sevinirim.iş hacmim haftalık 30 teneke peynir, 50 kova köy, 2 ton lor. ödemeler 45 günlük çek. ayrıca her türlü iade peynirler değerlendirilir.(necatiara@hotmail.com)
R
Yeni Üye90 yazı
Blue Energi iceceği
24 lü koli
koli fiyatı 14 tl peşin satıştır...
24 lü koli
koli fiyatı 14 tl peşin satıştır...
Toptan tedarik
F
Yeni Üye55 yazı
Aydının Söke ilçesinin Kayas köyünde kendi bahçelerimde yaptığım incir yetiştiriciliğinde hiçbir tarımsal ilaç yoktur istenilen labaratuar ortamında analiz ettirilebilir.İncirlerim tarladan toplanıp kurutulma ve daha sonra kalibrelenme işlemleri tamamı tarafımdan ve gözlemim altında yapılmaktadır kalite konusunda hiç bir taviz ve şüphem yoktur. TEL: 0544 560 36 52
K
Yeni Üye16 yazı
meyve suyu verebilirim .karide iyi çokta satarsın...üzüm suyu,vişne,şeftali,kayısı,elma,nar,limonata, hepside taememn doğal cam şişede
isteyenlere duyurulur
tel:0544 248 50 50
isteyenlere duyurulur
tel:0544 248 50 50
kenan başarır
A
Yeni Üye32 yazı
mrb arkadaşlar bizde çok güzel hediyelik kayısı paketleri imal idiyoruz ilgilenen varsa özelden mesaj atabilir
A
Yeni Üye32 yazı
K
Yeni Üye25 yazı
spot kristal şeker ve ayçiçek yagı toptan
kemal
B
Yeni Üye6 yazı
04/01/2014 : 15:47:08#42
Web sitesi
Alıntı
Toptan uygun fiyata elimde bulunan çaykur, shazili ve doğadan marka ürünleri satıyorum. Fiyat konusunda ilgilenenler bifincanask@gmail.com adresine mail atarsa iletişime geçilir.
M
Yeni Üye67 yazı
11/01/2014 : 16:24:14#43
Web sitesi
Alıntı
MB ARKADAŞLAR GIDA KONUSUNDA ALMAK SATMAK İSTEYENLERLE TANIŞMAK HATTA BAYİLİK VERMEK İSTERİZ UYGUN GÖRÜŞ OLURSA 5367489518 WWW.PERİSOYLAR.NET MEİL SEDATBABA1935@HOT
sedat
M
Yeni Üye28 yazı
internet adresinin çalışmıyor çıkmıyor bir şey
ya hudey
C
Yeni Üye9 yazı
15/01/2014 : 11:33:44#45
Web sitesi
Alıntı
Lolipop Şeker sosyete şeker çeşitleri üretimi yapıyoruz.Tüm illere gönderim yapabilirim irtibata geçebilirsiniz
CANDY STAR LOLİPOP
0 505 775 99 57
ŞEKERSAN ŞEKERLEME
0 505 775 99 57
ŞEKERSAN ŞEKERLEME
Y
Yeni Üye15 yazı
arkadaşlar cc 2,5 lt fiyat nedir 12 palete kadar alım yaparım
cc 1 lt cappy çşt
cc 1 lt cappy çşt
Y
Yeni Üye15 yazı
koniks niye kapatıyorsun yoruma
Y
Yeni Üye15 yazı
arkadaşlar elimde cappy tetra 1 lt vişne var fiyat 28 tl dir
M
Yeni Üye48 yazı
kütahya ya bayilik verebilecek kişiler irtibat kurabilirler
mguler
P
Yeni Üye13 yazı
spot ayçiçek yağı arıyorum 18 Lt tenekelerde
R
Üye165 yazı
16/04/2014 : 14:41:53#51
Web sitesi
Alıntı
arkadaşlar elektirik elektronik başta olmak üzere birçok ürünü keş para piyasa koşullarından düşük tedarik edebilecek veya elinde olan arkadaşlar var ise ürün bir tarafa para bir tarafa olacak şekilde yanlız dediğim gibi piyasa koşullarından düşük olacak şekilde neticede bizde ekmek yiyeceğiz peşin verip vadeli satacağız yada elimizde stoklayacağız. bize ürün tedarik edebilecek veya elinde olup verebilecek arkadaşlar özelden mesaj yazabilirler.
T
Yeni Üye1 yazı
03/11/2015 : 21:25:13#52
Web sitesi
Alıntı
Adana uygun fiyata gida plastik temizlik urun nakit parayla alip satiyorum urun alip satarken bize mutlaka danisin turgay toptan gida irtibat tel.0539 462 22 27
Kudican
S
Üye597 yazı
05/11/2015 : 18:35:39#53
Web sitesi
Alıntı
Antalyada ev yapımı nar ekşisi satan var mı?
M
Yeni Üye74 yazı
elimde ceviz içi mevcut yeni mahsul
herşey kısmet.....
A
Yeni Üye16 yazı
MERHABA ELİMDE 5000 ADET KİNGTOM MARKA S.T.T 10/2016 OLAN 720 GR CAM KAVANOZ KÖZLENMİŞ BİBER VAR ,
MAİL: emredemir61@gmail.com
MAİL: emredemir61@gmail.com
İ
Yeni Üye70 yazı
Pekmez istersen temin edebilirim. Ayrıca şimdi olmaz ama yaz aylarında doğal dağ çayı temin edebilirim internette kilosu 200 tl civarı ben çok daha uygun fiyatlara toptan temin edebilirim. Yine kendi ürünümüz olan elma kurusu, doğal kuşburnu, vişne kurusu, kuru fasulye, nohut ve ceviz temin edebilirim. crdck_51@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz bana..
E
Yeni Üye2 yazı
23/11/2015 : 15:09:44#57
Web sitesi
Alıntı
Selam arkadaşlar
Edirne'den karaçalı ve ayçiçeği yoğunluklu çiçek balım var ve yılda sadece tek sefere mahsus sağım yapıldı. Tek tek birer kilogramlık kavanozlardadır (ilaç, şurup, şeker vs. yok demeye gerek bile duymuyorum çünkü kendi balım). Fotoğrafları mevcuttur, websitemden de bakabilirsiniz.
ilgilenenler iletişime geçebilir.
http://enismahmutakgun.wix.com/art-director-portfol
https://www.facebook.com/enis.m.akgun
Edirne'den karaçalı ve ayçiçeği yoğunluklu çiçek balım var ve yılda sadece tek sefere mahsus sağım yapıldı. Tek tek birer kilogramlık kavanozlardadır (ilaç, şurup, şeker vs. yok demeye gerek bile duymuyorum çünkü kendi balım). Fotoğrafları mevcuttur, websitemden de bakabilirsiniz.
ilgilenenler iletişime geçebilir.
http://enismahmutakgun.wix.com/art-director-portfol
https://www.facebook.com/enis.m.akgun
I
Yeni Üye6 yazı
2015 mahsulü meşhur hatay biber salcası acı/tatlı 20 kğ.lık kovalar halinde isteyene kovası 145,00 tl..boyasız katkısız doğal salça..memnun kalmadıgınız taktirde anında iade..
biz salçamıza güveniyoruz..
biz salçamıza güveniyoruz..
A
Yeni Üye8 yazı
ceviz içi yerli mi ithal mi?kg fiyatı nedir?
M
Yeni Üye68 yazı
elimde doğuş export çay var kilo fiyatı 15 tl almak isterseniz bu numaradan bana ulaşabilirsiniz 0535 712 97 10
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz