Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Spot Gıda Ürünleri

BaşlatanserhansTarih22/01/2011 19:35:07Yorum65

İlk mesaj
arkadaşlar pazarlamasını yapacağım oldukça hesaplı gıda ürünleri arıyorum peşin alıp satacağım öneri yada elinde ucuz ürünleri olanlar lütfen mesaj atsınlar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
65 yorum
İŞİNİZE YARAR MI BİLMEM AMA ELİMDE YAKLAŞIK 10 TON KAPATILAN DEREN ÇAY FABRİKASININ FİLİZZ ÇAYI VAR VE 8 TL DE SATACAĞIZ

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
merhaba arkadaşım mesajını şimdi okudum.elbette yarar çayın özellikleri nasıl? 1.sınıf çaymı? biraz anlatırsan sevinirim senden haber bekliyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda

çay deren çay fabrikası kapatılırken alacağına karşılk alınan 1.sınıf filiz çay şu an piyasada emsali 12 tl civarında satılıyor.paketlendiği marka önemli değil dersen aynı kalitede farklı markalarda mevcut
ayrıca set haline ( 2 gr poşet akfa çay+4 gr stick şeker + karıştırıcı) çayımızda var

arkadaşım 12tl normal toptan fiyatımı oluyor? yani normalde 12 tl toptan satış fiyatı doğrumu? yeriniz nerede?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
arkadaşım benim size önerdiğim ürün piyasada 10/12 tl arası toptan satış fiyatıdır.
siyah çay 6,5/7,5
siyah harman çay 7/8,5
size önerdiğimiz ürün filiz çay 9 tl bizim toptan satışımızdır.

piyasada bu fiyatlar içindeki ürünün kalitesine , marka ve ambalaja göre değişir.

setlenmiş çay ise 0,125 kr. kolisi 1000 adetdir.

0537 948 51 26 irtibata geçerseniz taleplerinizi peşin olduğu sürece karşılayabilirim oldukça uygun fiyata

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Elimde kivi reçeli mevcut isterseniz 15TL/KG
İstiridye Mantarı İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
kuru incir işlemekteyiz uygun fıyatlara verebiliriz.
ziygida

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda
Merhaba,

Elimizde toptan gıda ürünlerinin neredeyse tümü mevcuttur.

umutrade@hotmail.com
Ekleyin, görüşelim...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - vardarmakina
arkadaşım benim size önerdiğim ürün piyasada 10/12 tl arası toptan satış fiyatıdır.
siyah çay 6,5/7,5
siyah harman çay 7/8,5
size önerdiğimiz ürün filiz çay 9 tl bizim toptan satışımızdır.

piyasada bu fiyatlar içindeki ürünün kalitesine , marka ve ambalaja göre değişir.

setlenmiş çay ise 0,125 kr. kolisi 1000 adetdir.

vardar makina ilk mesajınızda filiz çayı 8 lira yazmışsınız vatandaş fiyatını bilmediği ürünü alıcı gibi olunca fiyat 9 lira olmuş. zaten marketlerde kampanyalar takip edilirse 8 lira filiz çay 1 adet kdv dahil kredi kartı ile alınabiliyor. Normal fiyatı 10 bilemedin 11 lira.
http://www.uysalbilisim.com en istikrarlı toptan kontör fiyatları.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
süt ürünleri üreticisiyiz ilgilenirseniz 05323811890 Mustafa UYSAL

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
büyükbaş veya küçükbaş karkas et düşünürmüsünüz ?

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ticaret
selam ben sucuk satıorum yuzde 63 dana yusde 37 hındı etınden yapılmıs uyugun ama lezztlı son derece hıjenık butun ızınlerı olan sucugumun toptan fıyat malıyetı kılo 9.75 ılgılenırsenız 0531 868 25 57
redbull

Yerleşim Türkiye / Kocaeli
Bakliyat tarzı ürünleri, istediğiniz gramaj aralığında,istediğiniz paketleme mlazemesi ile paketleme çözümlerimizle hizmetinizdeyiz.Toptan açık ürün alarak Pakketlemeyi düşündüğünüz ürünler var,makina parkurunuz yoksa size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız,teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
merhaba 20 çeşit kuru pasta çeşidi mevcut çok ciddi pazarı var fabrika ortağı e marmara bölge müdürüyüm piyasaya girmek için neredeyse maliyetine vereceğim ilglenisen 0531 350 23 83 telden irtibatlşalım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
süt ürünleri üreticisiyiz peynir çeşitlerimiz var uygun fiyatlı 05323811890

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
.MERHABA BEN ADANADAN SPOTÇUYUM. SPOT BEYPAZARI SODA, SU, COCACOLA, PEPSİ ENERJİ İÇECEĞİ VE MEYVE SUYU ELİMİZDE VAR. FİYATLARIMIZI ÖĞRENİN İSTERSENİZ BAŞKA YERLE KARŞILAŞTIRIN. OLDUKÇA UYGUN FİYATA. ANCAK ŞART VAR PEŞİN OLMA KOŞULU İLE.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Gyda
Merhaba,
İzmir'de içecek üretimi yapan bir firmayız.
Ürünlerimiz ;9+1 meyve şurupları,kokteyl şurupları,cola şurupları ,enerji içeceği,tamamen bitkisel ürünlerden üretilen afrodizyak etkili +18 Buzzy ,limonata,ice-tea,nar ekşisi vb.Üretici olduğumuzdan fiyatlarımız çok uygundur ve kargo tarafımıza aittir.İlgilenirseniz info@buzzyicecek.com'a mail atmanızı rica ederiz.Mehmet.0 532 686 48 24
zin içecek

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
spot uygun gıda ürünleri arıyorum.fiyat çok uygun olduğu sürece alım nakit yapılacaktır. 0532 408 86 32 Mehmet asım

Yerleşim Türkiye / Malatya
1. Kalem Çay ( 7 çeşit)

2. Sihirli Bardak İçecek (15 çeşit)

3. Enerji-Turka markalı enerji içeceğini (250 ml. (24'lü koli) verebiliriz. Şu an stoklarımızda 200 koli kalmıştır.
Toptan alım için, bayi alış fiyatının altında verilecektir.

Diğer ilanlarımız için lütfen ;

1 - http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=53889

2- http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=54091

3- http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=56681
_______/)______./¯"""/')
¯¯¯¯¯¯¯¯¯\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Gyda
sosyete şekeri ve lollipop şeker var uygun fıyata saygılar. 0532 331 89 57 ismail akay
NUSLAND GIDA SAN.
İSMAİL AKAY
0532 331 89 57

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
coca cola 2,5 lt 14,25 TL,coca cola 1 lt 16,00 TL, ULker Halley 10 lu 28,50 TL , Freşa Maden suyu 6 lı 5,60 TL dir.
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
merhaba Hatay Antakya yöresinden, yöresel domates - biber salçası, zeytin yağı, defne sabunu, çeşitli baharatlar (kimyon, kekik, toz biber vs.) ın satışını yapmaktayız. Çevrenize bu ürünleri çok rahat pazarlayabilirsiniz. Düşünürseniz irtibata geçelim..

iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
100 kl Nutella 400 gr alacağım . Fiyat tekliflerinizi bekliyorum. irtibat : selim.kilic1@hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
arkadaşlar prima mega paket arıyorum 2-3-4-5 noları yüklü miktarda ve peşin alıcam fiyatı olan varmı?
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
ben toptan gıda işi yapıyorum istanbuldayım fiyat isterseniz beni telden arayabilirsiniz tevrat fidan 05330904390
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
sana pişmanıye onerebılırım hem ucuz hemde pazarı kuvvetlı bence denemeye deger fazla bır sermayeye de gerek yok kolay gelsın hayırlı işler... ırtıbat 0534 073 74 73
ıyı kazanc reklamla başlar...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Reklam