Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dükkana 25. Ooo Sermaye Yeter Mi?

BaşlatanESRA GİRGİNTarih22/01/2011 14:44:33Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
MERHABA,

MİMAROBA B.ÇEKMECE BÖLGESİNDE BİR DÜKKAN AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

CADDE ÜSTÜ VE ÇEVRESİ KİRALAR 1500 İLE 5000 TL CİVARINDA.

DÜKKANDA TEMİZLİK, AMBALAJ, PLASTİK MUTFAK GEREÇLERİ, PET ŞİŞE SU, BİJUTERİ HEDİYELİK EŞYA VB. ÜRÜNLER OLACAK. ZAMANLA GİDİŞATA GÖRE ÜRÜN ÇEŞİDİ OTURUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

BU BÖLGEDE BU KONSEPTTE DÜKKAN YOK ANCAK EPEY BÜYÜK MARKET VAR.

5000 DÜKKANA GİRİŞ 5000 ÇALIŞMA SERMAYESİ AYIRIP GERİ KALAN 15.000 TL İLE 100 METREKARE DÜKKANI ÜRÜNLE DOLDURABİLİR MİYİM?

AÇILIŞ MASRAFI VE DÜKKAN DEKORASYON (RAF VB) DAHİL ETMEDEN.

DÜKKAN KONSEPTİ VE SERMAYE VE DİĞER KONULARDA FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR.

TEŞEKKÜR EDERİM.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye55 yazı
tam olarak düşündüğünüz konsepti kafamda kuramadım. züccaciye mi? bijuteri mi? temizlik ürünleri ambalaj malzemeleri poşet satışı mı? bunu açıklarsanız yardımcı olmak isterim

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye155 yazı
Hava parası ve depozito vermeyecekseniz olabilirde, 5000tl kirası olan biryerden çıkan adamda senden min. 50 bin hava parası ister.
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye85 yazı

DÜKKANDA TEMİZLİK, AMBALAJ, PLASTİK MUTFAK GEREÇLERİ, PET ŞİŞE SU, BİJUTERİ HEDİYELİK EŞYA VB.

Hediyelik eşyayı tam olarak anlamadım... ancak anladığım siz bir milyoncular gibi bir yer açmayı düşünüyorsunuz ki..

Kısmen 15.000 tl yetebilir de yetmeyebilirde.. Mesela yaşadığım yerde bir salı pazarı var. İçinde ki malzemeler maksimum 15 bindir. Tahtakale (2 katlı) var en az 30-40 bin dir. Bulut diye bir yer var ki (3 katlı) en az 100 bin dir ki, marka olmuş bir isimdir ve çok iyi iş yapıyor. Çalışan eleman sayısı bile 15'in üzerinde..
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.. Mevlana

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye150 yazı
o derecede kiralarda 15.000tllik stok yetersiz kalır.15.000tl stokla yapacağınız ciro giderlerinizi karsılamayabilir

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye2981 yazı
bu kira ile dükkan tutmak , gerçekten büyük cesaret.

ciro üzerinden kira alan yer var mı ?
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat