Kazakistan'da iş yapmak isteyenler, Kazakistanda ürettiğini pazarlamak isteyenler, Kazakistandan ihtiyaçlarını tedarik etmek isteyenler, Piyasa araştırması yapmak isteyenler. Bana mail ile ulaşabilirsiniz. ( ailemle Kazakistanda yaşıyorum oturma ve çalışma iznim var) Ciddi olmayan maillere cevap yazmayacağım.
ıslak mendil üretimi yapıyorum kazakistana da satış yapmak isterim yardımcı olurmusunuz yani satış potansiyeli nedir? kazakistan pazarı nasıldır ? kazakistandaki halk ıslak mendile olan düşkünlüğü nasıl bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.
MERHABA, KAZAKİSTANDA GÜNCEL OLAN DERİ KÜRK KONFEKSİYON SATIŞI KONUSUNDA BİZİMLE İŞBİRLİĞİ YAPARSANIZ.KANÇLI BİR İŞ ORTAKLIĞINA SAHİP OLURSUNUZ.KASIM AYI İÇERİSİNDE YAYINA GİRECEK OLAN E-TİCARET SİTEMİZDEN ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ. www.podyumsokagi.com melihonugoren@gmail.com istenirse modeller pdf formatında atılır ve toptan fiatlar listelenir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz