merhaba İbrahim bey.
önce kendime tanıtıcam. Ben Granit Sanat doğal taş tasarım ve dekorasyon firmanin kurucu, işletmeci ve profesyonel üretici firmanin sahibiyim. wep adresimi incelein
www.granitsanat.com facebook daki sayfamini da incelein. (Granit Sanat Emzar Nebieridze) olarak görebilirsiniz.
13 senedır Tüm türkiye geneli ilk ve tek firmaiz doğal taş dekorasyon sektörde. ayrica tüm avrupada da ilk ve tek tük firmaiz.Doğal granit taş üzerinde el oyma sanatiyile eşi benzeri olmayan ve tarihi eser eş değer,özel ürünler üretmekteiz. günümüzde Tüm dünyada doğal taş dekorasyon sektörde en yüksek kazançli işdır.
amacim güç birliyi yiaparak dürüst çalişabilecek arkadaşla birlikte işimizi büyütmek ve kazancinin en yüksek rakamlara ulaşmak.eğer sizin teklifine uygun gorursaniz benim işimi görüşelim. detaili bilgi verebilirim.
kazancimiz minimum %300 den başlyor ve ... wep adresimdeki referanlsarimi incelein,hakkimizda sayfami incelein.basinda biz ve katildiyimiz fuarlar. ürünlerimi incelein.iş ortakliyi bölümunu incelein.
çaliştiyimiz kurumlari ve müşterilerimi.
amacim istanbulda bayilikleri açmak ve diğer şehirlerde.pazardaki payim % 90 bana ayitdır.Türkiyenin en ciddi projeleri benim eserlerimdır.
kendim mimarim.üretim ve yönetmek uzmanlik alanimdır.
Ayrica Türkiyede yiapilacak ve yüksek kazaç sağlyiacak bir çok projem var ilk ve tek olarak.
bügün Büyük para denilen,kimsenin yiapamadiyi veya az kişin yiapacağin işlerde kazanilyor ve zor yiapabilecek işlerde.
size başarilar dilerim ve paranizi iyi işlerde değerlendirmesini.hayrli kazançla ve uzun vadeli,dürüst kişilerle.
saygilarimla emzar nebieridze
msn:
granitsanat@hotmail.comgsm:05427672476