Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Reklam Satışı

BaşlatanaweesoTarih19/01/2011 14:29:55Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
ÖZEL BİR TV KANALINDA ÇIKICAK PROGRAMIMIZA KART VİZİT REKLAMI SATIYORUZ.13 BÖLÜMDEN OLUŞACAK.İSTEYEN 1 KEZ ALIR İSTEYEN 13 BÖLÜM.
KART VİZİT REKLAMI BÖLÜM BAŞINA 100 TL ŞUBAT 2 DE BAŞLIYCAK PROGRAM........

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye59 yazı
hangi özel tv?
programınızın içeriği nedir?
programınız yayınlanma saati kaçtır?
bilgilendirirseniz düşünebiliriz

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye36 yazı
özelinize msj attım bakabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye36 yazı
EKO BARTER TV PROGRAMI başlığında gönderdim mailınızı kontrol edebilirsiniz.

Üye844 yazı
lütfen yazı girdiğinizde bütün bilgileri yazın.. Uğrastırmayın insanları.. Komısyonu ıyı verırsenız sıze 10 kadar fıra bulurum..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye36 yazı

Sayın Yetkili;
Şirketimiz tarafından yapımı üstlenilen “Eko Barter “ isimli ekonomi programı ile ilgili bilgiler ektedir. Firmalarınızın tanıtımının yada sektörünüzün yaşadığı sorunlarının duyurulmasını istiyorsanız bizi aramanız yeterlidir.
Program konsepti, tanıtım ve reklam ücretleri aşağıdadır. Bilgilerinize sunulur.

Tanıtım Ücreti : 3 dakikalık tanıtım bedeli; 2.000,00 TL ( Firmanızda Yapılacak Çekim Bu Ücrete dahildir.)
5 dakikalık tanıtım bedeli 3.000,00 TL ( Firmanızda Yapılacak Çekim Bu Ücrete dahildir.)
Kart Vizit Reklamı : Program sonunda yayınlanacak kart vizit reklamı
( Onüç Bölüm): 1.100,00 TL --- ( On Bölüm): 900,00 TL
Bölüm Başı : 100,00 TL ‘ dir.
Tali Sponsorluk : On Üç Bölüm İçin : 20.000,00 TL ‘ dir

Saygılarımızla,

EKO BARTER KONSEPTİ
PROGRAMIN ADI :“Eko Barter”
PROGRAMIN SÜRESİ :45 Dakika Net.
KANAL ADI : Kanal A
PROGRAMIN HEDEF KİTLESİ :
• Hizmet Sektörü
• İmalat Sektörü
• Tedarik Sektörü
• İnşaat Sektörü
PROGRAMIN AMACI :
“Eko Barter” programının GENEL amacı; sektörlerin sorunlarını belirlemek, sorunların çözümüyle ilgili konuları gündem konukları ile tartışmak. Sorunların çözümüne yardımcı olmak. Sektörlere Barter sistemini tanıtmak. Sorunların çözümünde uygunsa Barter sistemini kullanarak işleyişi ve işlevleri hakkında daha fazla bilgiler vermek.

“Eko Barter” Programında;
Sektörel sorunları ve başarılı olmuş firmaları başarıya ***üren sistemlerini öyküsel bir şekilde anlatmayı hedeflemektedir.

PROGRAMIN İÇERİĞİ :
“Eko Barter” Programının içeriği programın hedef kitlesindeki sektörlerden her hafta bir firmanın tanıtım VTR leri,
sektör, gündem ve daimi konukların sunucu kontrolünde söyleşilerinden oluşur.

PROGRAMIN İŞLEYİŞİ :
“Eko Barter Program o hafta seçilen değişik sektördeki firma temsilcisinin tanıtımı ve faaliyetleri, üretimleri ile ilgili bilgileri firmada yapılan çekimlerin VTR leri sunulacak. Firmalardan birinin temsilcisini sektör konuğu olarak canlı yayın stüdyosun da ağırlanacak, ayrıca her hafta belirlenen GÜNDEM le ilgili gündem konuğu, program sunucusu ve daimi konukla birlikte;
a.- Sektör Sorunlarını,
b.- Gündem Sorunlarını tartışmak ve çözüm yolları aranacaktır.
Programda Barter hizmetlerinden yararlanmış firma temsilcilerinin görüşlerine ve gerçekleşen hizmetin kısa canlandırılmasına yer verilecektir.
SONUÇ ve SUNUM :
“Eko Barter” Programının üyelerimize ve tüm sektör temsilcilerine hayırlı olmasını temenni ederiz.

DANIŞ BARTER HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Yıldız Posta Cd. Akın Sitesi 2.Blok No:8 K.4 D.30 Gayrettepe Beşiktaş / İSTANBUL
Tel : 0212 288 42 04-94-52 Fax : 0212 288 42 29
www.danisbarter.com.tr – info@danisbarter.com.tr
M.DANIŞ GRUP FİRMASIDIR

DANIŞ BARTER
Baş Broker
Ersin ÖZDENLİ
+90 (212) 288 42 04 - 94 52

Yeni Üye36 yazı
insanları bende ugrastırmak ısatemıyorum ama kanal reklamıda yapmak ıstemedım etık olmayabılır dıye ama sızın ıcın koyduk buyrun komısyon karsılıgı degl ama fırmanız varsa anca bedavaya gelebılır

Yeni Üye36 yazı
ilan günceldir