Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

!!! Satılık !!! Paketleme Makinaları Ve Markalar

Başlatansores12Tarih19/01/2011 10:46:48Yorum30

İlk mesaj
İLANIMIZI YENİLİYORUZ.........................

SATILIK PAKETLEME TESİSİ
ACİLDİR......

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE BULUNAN

1) 2 ADET TESCİLLİ MARKASI (NUKA 29. EMTİA) VE NUKALION (29. VE 30. EMTIA) BU MARKALARA AİT POŞET AMBALAJLAR, METAL KUTULAR, STANDLAR, DİSPLAYLER...VS

2) 1 ADET DİKEY PAKETLEME MAKİNASI

3) 1 ADET METAL KUTU DOLDURMA MAKİNASI

4) 1 ADET METAL KUTU AĞIZ KAPAMA MAKİNASI

5) 1 ADET VAKUM MAKİNASI

6) 1 ADET SHRING MAKİNASI

7) 1 ADET KOMPRESÖR MAKİNASI

MAKİNA VE EKİPMANLARI SATILACAKTIR.
TESİSİMİZDE PAKETLENEN KURUYEMİŞ VE KURUGIDA ÜRÜNLERİ TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERİNE SATIŞ YAPMAKTADIR. MÜŞTERİLERİ İLE DEVREDECEĞİZ.

FİRMAMIZ BİM MAĞAZALARINA VERİLMEK ÜZERE KURU MEYVE PAKETLEMESİNE GEÇMİŞTİR. İLK OLARAK ÇANKAYA BÖLGESİNDEKİ 86 MAĞAZAYA ÜRÜNLER VERİLECEKTİR. BİM MAĞAZALARININ TÜRKİYE GENELİNDE 2892 MAĞAZASI VARDIR. AYRICA TÜRKİYE GENELİNDE DAĞITIM YAPAN BİR FİRMA İLE FASON ÜRETİM İÇİN TEMASLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

TAMAMI İÇİN 250.000 TL İSTEMEKTEYİZ. PAZARLIK PAYI VARDIR. LÜTFEN CİDDİ OLANLAR YAZSIN VEYA ARASIN. TAKAS İÇİN ANKARA'DA EV , ARABA OLABİLİR.

ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

ŞOREŞ YILDIRIM
0532-4901810
ŞOREŞ YILDIRIM

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorum
haydi yatırımcı arkadaşlar. 117 kişi ziyaret etmiş ama bir alım projesi yapan olmadı. Farklı şekilde almak isteyenlerde yazsın lütfen. Mesela sadece markayı, sadece makinaları gibi. Sabitlenip kalmayın. fiyatları yazacağınız özel mail adreslerinize göndereceğim. Telefonla arayabilirsiniz.
ŞOREŞ YILDIRIM

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
bende ayrintili bilgi alabilirmiyim, ekonomi, personel gelir, gider vs. vs. m.ozturk11@gmail.com
M. öztürk

Yerleşim Danimarka / KopenhagMeslek Bankacylyk-Finans
işletmenin başına bir ortak bırakın devam etsin,gelir gelmeye,
burdaki satıştan elde ettiğiniz paraya ihtiyaçtan dolayımı satışı yapılmaktadır,
yapabileceğiniz en son rakam ne olur,ve aylık net kar marjı nedir ?

gunaysolhan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sores12
Sevgili nc-senersa,
Son rakamı yüz yüze görüşmede söyleyeceğim. İşi ne kadar ciddiye aldığınızı bilmek istiyorum. Net Kâr marjı %60'dır.

sizin ilanınız ciddi değilki arkadaşım toz pempe bir iş gibi duruyor,tabiki aması ve belkiside olabilir....
mgun81@mynet.com
Bol Kazançlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Sevgili arkadaşım
işimin ne kadar ciddi olduğunu nereden anladığını çözemedim. Şu an devam eden, müşterilerine fatura kesen MPE den tasdikli markaları, ambalaj stokları olan bir işden bahsediyorum. 2007-2008-2009 ve 2010 yılı ciroları ve kârları olan bir işden bahsediyorum. Eğer bunlar toz pembe ise sana iş hayatında mutluluklar diliyorum.
ŞOREŞ YILDIRIM

Merhaba sevgili sore12
Bana detaylı bilgileri verirseniz görüp ona göre gelip yüzyüze görüşmek isterim. 2007-2008-2009-2010 bilanço rakamları, gelir, gider durumu, personel sayısı, iş kapasitesi potansiyeli vs. Elinizdeki işlerin devamlılığı gibi bilgiler görmek isterim. İyi çalışmalar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
1/5 oranında ortak olabilirim.Bir organisazyon yaparsanız...info@olivendoils.com 05357170193 ve dedikleriniz dogru olmak sartı ile.
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Şoreş Bey,
Özelinize yazmıştım ama şu ana kadar sizden herhangi bir cevap gelmedi. Mesajımın gelmeme ihtimaline karşılık size buradan da yazayım dedim.
Makina parkınızın,ürünlerin,ambalajların vs. fotolarını gönderebilirmisiniz.
Ayrıca bunu Ankara'da devam ettirmek zorundamıyız veya daha iyi mi olur? Yoksa bunu İstanbul'a taşıyamazmıyız.Bunun avantaj-dezavantajları ne olur.
Bununla ilgili bana dönerseniz sevinirim.
Saygılarımla
bunesil@gmail.com
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Sevgili ROZAEXPORT VE BULNES....
Özelinize mailler gönderilmiştir. İncelerseniz sevinirim.
İlginize teşekkürler,

Sevgili Abdülkerim Coşar (Olivendoils) ortaklık düşünmüyorum. Biz bir aile şirketiyiz ve dışardan kimseyi ortak almıyoruz. Neden ortaklık düşünmediğimi açıklama gereği duydum çünkü gereksiz düşüncelere kapılıyor bazıları. Zaten ciddi olan arkadaşlar ile pazarlık ve satış işlemi zamanı şirketimizide aile yapımızıda az çok görecektir.
ŞOREŞ YILDIRIM

Sayin sores12 sanırım eksik anlattım;firmayi tek bir kişiye satamaz iseniz ortak olarak bir kac sahıs almak isteyenler içinde 1/5 oranında hisse ile katılabilirim.kolay gelsin.
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

İLANIMIZI YENİLİYORUZ.........................

SATILIK PAKETLEME TESİSİ
ACİLDİR......

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE BULUNAN

1) 2 ADET TESCİLLİ MARKASI (NUKA 29. EMTİA) VE NUKALION (29. VE 30. EMTIA) BU MARKALARA AİT POŞET AMBALAJLAR, METAL KUTULAR, STANDLAR, DİSPLAYLER...VS

2) 1 ADET DİKEY PAKETLEME MAKİNASI

3) 1 ADET METAL KUTU DOLDURMA MAKİNASI

4) 1 ADET METAL KUTU AĞIZ KAPAMA MAKİNASI

5) 1 ADET VAKUM MAKİNASI

6) 1 ADET SHRING MAKİNASI

7) 1 ADET KOMPRESÖR MAKİNASI

MAKİNA VE EKİPMANLARI SATILACAKTIR.
TESİSİMİZDE PAKETLENEN KURUYEMİŞ VE KURUGIDA ÜRÜNLERİ TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERİNE SATIŞ YAPMAKTADIR. MÜŞTERİLERİ İLE DEVREDECEĞİZ.

FİRMAMIZ BİM MAĞAZALARINA VERİLMEK ÜZERE KURU MEYVE PAKETLEMESİNE GEÇMİŞTİR. İLK OLARAK ÇANKAYA BÖLGESİNDEKİ 86 MAĞAZAYA ÜRÜNLER VERİLECEKTİR. BİM MAĞAZALARININ TÜRKİYE GENELİNDE 2892 MAĞAZASI VARDIR. AYRICA TÜRKİYE GENELİNDE DAĞITIM YAPAN BİR FİRMA İLE FASON ÜRETİM İÇİN TEMASLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

TAMAMI İÇİN 250.000 TL İSTEMEKTEYİZ. PAZARLIK PAYI VARDIR. LÜTFEN CİDDİ OLANLAR YAZSIN VEYA ARASIN. TAKAS İÇİN ANKARA'DA EV , ARABA OLABİLİR.

ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

ŞOREŞ YILDIRIM
0532-4901810
ŞOREŞ YILDIRIM

Kısmi olarak katılım teklifim gecerlidir.Önemli olan güvenilir 4 kişi daha olmasidir.
Abdulkerim cosar
olivendoils
dış tic.uzm
+90 05357170193

SLM bremin sores bana DİKEY PAKETLEME MAKİNASI lazim yardimci olursan sevinirim (resim gonderirsen sevinirim
kenan

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Bankacylyk-Finans
İNTERNETTE ZAMAN HARCIYORSUNUZ BU İŞİ PARAYA ÇEVİREBİLİRSİNİZ. ÜRÜN SATIŞI, ÜRÜN TANITIMI VEYA PAZARLAMA İŞİ YAPMADAN ÇALIŞMAK İSTERMSİNİZ.. SADECE İNTERNET BAŞINDA EN AZ 1 SAAT AYIRARAK ÇALIŞMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ. VE EN AZ 500 TL VE ÜSTÜ AYLIK GELİRİNİZ OLSUN.. ŞAKA DEGİL GÜVENLİ BİR İŞ! İNTERNET TABANLI ÇALIŞANLAR KAZANIYOR..SİZDE BAŞVURU YAPMAK İSTİYORSANIZ DETAYLI BİLGİ İÇİN. http://is.gd/onbasvuru_linki

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Muhasebe
kuruyemiş paketleme ve satış olarak deneyimli bir kişiyim ,aynı zamanda imalat her türlü kuruyemiş imalatını bilen bir ustayım.Ayrıca makina bakım onarım vede bandlı veya manuel çalışan kuruyemiş makinalardan da anlarım,aynı zamanda pazarlama konusunda ve tanıtım organizasyon da yaparım. ayrıntılı olarak isteyen herkesle görüşme yapabilirim.
cumalioktay

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat
GIDA VAKUMLAMA MAKINASI PLASTIK KIRIM MAKINASI WC LAVABO KANAL AÇMA MAKINASI ÇEMBER MAKINASI POSET AGZI YAPISTIRMA ÇEMBERLEME MAKINASI SHRING MAKINASI KOLI BANTLAMA MAKINASI KISACASI AMBALAJLAMA HUSUSUNDA AKLINIZA GELEBILECEK HER TURLU AMBALAJLAMA MAKKINALARI SIFIR 2, EL MEVCUTTUR YERIMIZ ISTANBUL KIRAÇTADIR
05365526733 cevdet çalışkan BANA ULASIN HER TURLU SORUNUZA YANIT BULUN ISINIZI KOLAYLASTIRIN...
akaoni

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
GIDA VAKUMLAMA MAKINASI PLASTIK KIRIM MAKINASI WC LAVABO KANAL AÇMA MAKINASI ÇEMBER MAKINASI POSET AGZI YAPISTIRMA ÇEMBERLEME MAKINASI SHRING MAKINASI KOLI BANTLAMA MAKINASI KISACASI AMBALAJLAMA HUSUSUNDA AKLINIZA GELEBILECEK HER TURLU AMBALAJLAMA MAKKINALARI SIFIR 2, EL AYRICA TEKNIK SERVIS IMKANI VE MAKINALARDA KULLANILAN SARF MALZEMELER STREÇ ÇEMBER BANT VS GIBI MEVCUTTUR FABRIKAMIZ ISTANBUL KIRAÇTADIR
05365526733 cevdet çalışkan BANA ULASIN HER TURLU SORUNUZA YANIT BULUN ISINIZI KOLAYLASTIRIN...
akaoni

GIDA VAKUMLAMA MAKINASI ÇEMBER MAKINASI POSET AGZI YAPISTIRMA ÇEMBERLEME MAKINASI SHRING MAKINASI KOLI BANTLAMA MAKINASI KISACASI AMBALAJLAMA HUSUSUNDA AKLINIZA GELEBILECEK HER TURLU AMBALAJLAMA MAKKINALARI AYRICA TEKNIK SERVIS IMKANI VE MAKINALARDA KULLANILAN SARF MALZEMELER STREÇ ÇEMBER BANT VS GIBI MEVCUTTUR FABRIKAMIZ ISTANBULDADIR
0539 312 19 95 HAKAN ÇALIŞKAN
BANA ULASIN HER TURLU SORUNUZA YANIT BULUN ISINIZI KOLAYLASTIRIN.
akaoni@live.com

hakan