Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Rekabetin Olduğu Yerde Kaliteli Ürün Nasılsatılır.

BaşlatanpakmisyufkaTarih19/01/2011 08:01:40Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
toptan unlu mammüller üzerine iş yapıyorum . yufka konusunda piyasadaki tam otomatik makinalar karşısında piyasaya nasıl gireceğimi bilemiyorum. kullanılan malzemelerim kaliteli ve işçi sayısı fazla fakat ürünüm çok güzel. bulunduğum bölge kalite değil fiyata bakıyor. ben ürünlerimi nasıl bir stratejiyle nerelere satabilirim. bana yardımcı olun lütfen.....

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye88 yazı
yufkanın ihracatı mı olur merak ettim bilgilendirirmisiniz ali.carikci bey.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Yeni Üye30 yazı
Ali bey mail mi atmıştınız. ilgilenmedi olarak düşünmeyin. yazılara bir cevap yazıyorum muhakkak. ihracat için olası problemlere karşı öncelikle iç piyasası oluşturmam lazım diye düşünüyorum . eğer sizin sıfır problem ihracat olur diyorsanız ayrıntılı görüşelim. özelden telefon numaranızı atarsanız sevinirim.

Üye450 yazı

Sayın pakmisyufka,

Şayet ürününüze güveniyorsanız,tam otomatik makina ürününüde kendi ürününüze satışa çıkarın.Bu fiyata da var ancak su su su ozellıkte,ancak bu fıyatada var bu bu ozellıkte seklınde..

Malesefki piyasa suanda tam rekabet.Farkı ortaya koymanın en ıyı ve yagane yolu bana gore yan yana koymak..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye30 yazı
ali bye adresinizi aldım. en kısa zamanda koliyi yollyacağım. sürekli netin başında değilim cevaplar geç gelirse kusura bakmayın.

Yeni Üye30 yazı
marketler ürünün ne kadar kaliteli lezzetli olduğuna bakmıyor. diğer ürünlerdeki problemleride çok iyi biliyorlar. biliyorlarki diğer ürünler hem kalın, hem lastik gibi, hemde katkılı, ama umurlarında değil yeterki satılsın. yanyana koysakta kapalı poşetin içinde müşteri bunu anlamıyor alıp denemesi lazım. düşük fiyattan girsek daha sonra fiyatı arttırmamı problem olacak.

Üye450 yazı
Öyleyse ben sizin yerinizde olsam çok büyük marketlerde stand için bir çalışma yapardım.

150-200 tl ye camlı 1e 1,2 metre bır camekranlı tezgah yaptırır,başınada günlük çok çok uygun fiyat ile üniversite öğrencisi bir kız koyardım ve hem anında orada paketleme yoluyla hemde paketlenmiş olarak satışa sunar,bu kızlara da yufkanın özelliği ile ilgili bilgi verip mutlaka her müşteriye bununla ilgili sunum yaptırırdım.

Standın başında kimse yokkende ilgi çekmesi için üstüne bayrak yada raket şeklinde el yufkası falan gıbı dıkkat cekıcı seyler asar,tezgahın onune guzelce el yufkasının ozellıklerını ve makıne yufkasından farkını anlatan yazılar asardım.
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye30 yazı
hakan bey bunu bende düşündüm. fakat marketlerin buna ne kadar sıcak bakacaklarını bilmiyorum .

Yeni Üye30 yazı
nasıl marka olunur....