Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Mobilya Pazarlama İşi - Yardım!!!

BaşlatanefeTarih29/04/2006 09:58:47Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar mobilya pazarlama işine yeni bir giriş yapıyorum bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan öneriler bekliyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim...
Öz_KaN

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye8 yazı
mobilya derken biraz daha açarsan belki yardımcı olabilirim, ev veya ofis mobilyası gibi ...
ayrıca pazarlama mı, satış mı? ikisi farklı şeyler.
fikir babası

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye14 yazı
bence mobilya ısınde basarılı olursun ama farklı tarz ve etnık calısmalar ıcerısıne gırersen tabıkı farklı cızgıler cesur ve renkler desenler ve ozgur dusunup cızgılere yansıtırsan turkıyede senden ıyı mobılya pazarlayan ve satan bır sırket olmaz bence basarılar sımdıden yenı kuracagın ıs ıcın

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı

arkadaşım mobilya pazarlamada geniş çevrem var ürün ve fiat bilgisi verirmisin

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mobilya
Yeni Üye2 yazı
bende bu işi yapmayı düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye2981 yazı
mobilya sektöründe çocuk ve genç odalarında kullanılan kulplar ile ilgili bir çalışmam var. mobilya sektörü ile ilgilenen arkadaşlar için pazarlanabilecek ilginç bir ürün olabilir.

bunlar piyasada zaten var olan modeller. istenirse çok özel modeller de yapılabilir. hayal ve tasarım kabiliyetine göre modelller geliştirilebilir.

yeterince üzerine eğilinmemiş , gibi gördüm . ve eğer yeteri kadar ilgi ve yenilikte yapılabilirse güzel ve eğlenceli bir para kazanma yolu açılabilir.
http://tr.netlog.com/go/manage/photos/view=editset&setid=775158

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye13 yazı
arkadaslar bende fransada bir mobilya magzasi acmak istiyorum bu konuda yardimci olursaniz sevinirim mobilyayi turkiyeden getirmeyi dusunuyorum.

Yerleşim Fransa / ColmarMeslek Di?er
Üye167 yazı
ilk yazan arkadaş 2006 yılında yazmıs konuyu
sonraki 2008 de cevaplamış.. ve 2011 de devam ediyor :)
bakan olmamıs sanırım..yazacak arkadasların dikkatini cekmek istedim.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im