Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hayalim İcin Yardim

BaşlatanMozTarih18/01/2011 16:52:00Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhabalar

Ben Danimarkada yasayan 29 yasinda bir gencim. Burada dogup büyüdüm ve meslegim bankacilik. Su an kardesimle kücük bir dükkanimiz var Allaha sükür, fakat ben bu dükkani hep bir basamak olarak gördüm asil hayalim ticaret (ithalaat/ihracaat). Ilk evvel türki cumhuriyetlerini düsündüm (textil, insaat malzemesi v.s) sonra arab ülkelerini düsündüm cünkü orada türk ürünlerin ragbet gördügünü duydum.

Sermaye olarak yaklasik 100-150.000 dolarim var, 4 dil konusurum, insanlarla iletisimim cok iyidir, iyi saticiyimdir, ve hayalim böyle bi is kurmak.
Eger benim gibi düsünen arkadaslar abiler varsa beraber is kurabiliriz.

Lütfen fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim, ülke olarakta yazarsaniz cok memnun olurum.
M. öztürk

Yerleşim Danimarka / KopenhagMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye203 yazı
Merhaba, aşağıda linkini verdiğim yazıda işinize yarayabilecek, fikir edinebileceğiniz 2011/ocak güncel dış ticaret talep ve işbirlikleri bulunmaktadır.
http://kobifikirleri.blogspot.com/2011/01/ulkeler-dis-ticaret-bulten-ve-talepleri.html
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
özelden mesaj gönderdim ancak okunmama ihtimalini göz önüne alarak buraya da yazıyorum. Bir fikrim var eğer yatırım yapmak isterseniz msn im olabilir3535@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı

perkusyon´a cok tesekkür edrim.olabilir3535 bugun cevap verecegim..

ayrica günceldir
M. öztürk

Yerleşim Danimarka / KopenhagMeslek Bankacylyk-Finans
Üye203 yazı
rica ederim. inşallah istediğiniz girişimi yaparsınız.
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
merhaba arkadaşım ,ırakta ,inşaat üzerine ,ticaret yapabilirsiniz,abd ırak çok uzak,insanlara nasıl güveneceksiniz,bende türkiye samsunda yaşıyorum ırak erbile 'de deterjan satmak istiyorum zamnlada ,imalt kurmayı düşünüyorum,erbilde ,ticarete başlamak için 3000 dolar devlet alıyor artı,bir biro bironun aylık ,kirası bin dolar,önce gidip görmek gerek,cesaret ve güven,hep aynı noktada kalıyoruz ,eğer düşünürseniz ,ortak ,inşaat ve temizlik sektörü,ferhatkaraman55@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı
Moz Bu isi gercekten yapmak istiyorsan Afrika cok uygun bir pazar.

Yerleşim Burkina Faso / OuagadougouMeslek Ymalat
Yeni Üye13 yazı
günceldir
M. öztürk

Yerleşim Danimarka / KopenhagMeslek Bankacylyk-Finans