Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Reklamcılıkta İllegal İşler Var Mı?

BaşlatantalatbenTarih17/01/2011 14:20:55Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Merhaba,

Reklam verenlere mecralar sunma konusunda bilgi sahibi olanlara danışmak istediğim konular var arkadaşlar.

Merak ettiğim nokta şu, bu reklam olayının mafyası var mıdır?

Mesela ben, özel halk otobüslerine, o araçta bulunmayan bir mecra yerleştirmek istesem, bu anlaşmayı sağlayabilir miyim sizce?

Atıyorum, 3 boyutlu bir görsel, bir monitör veya başka bir mecra yarattım diyelim o araçta.

Şimdi bu otobüslerin içinde kiralık reklam panoları var, tutamaçlar var vs.. Bunları yerleştiren firma, otobüsün tüm hakkını mı eline almış oluyor?

Ben ayrıca bir mecra anlaşması yapamaz mıyım, diğer firma, otobüsü tamamen kapatmış mı olur böyle durumlarda?

Ve eğer ben bu anlaşmaları yapsam bile, illegal yollardan beni sindirecek güçler var mıdır bu sektörde de? Malum, mafyacılık oynamayı seven milletiz malesef.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye77 yazı
mafya degilde avanta isteyen çok olur..buna benzer seylerde herkesın ılk dedıgı bızım cıkarımız ne olur :)
www.kombiistanbulservis.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
Otobüs sahipleri avantasını alacak zaten, olayla alakası olmayan başkaları da mı isteyebilir?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye4 yazı

yok istemez kolay kolay isteyende çıkarsa tut ağzını yüzünü kır at bi kenara.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Grafiker
Yeni Üye77 yazı
senin işin halk otobüslerıne ekran koyup reklam almak sanırım..herseyın resmı olacagı için çakal kurtla işin yok rahat ol...sen reklamının fiyatlandırılmasını arastır..otobusculere verecegınle reklamdan kazanacaklaırına bak..hesabını ıyı yap

Üye844 yazı
Arkadaşım dolmuslarda genellikle toplu anlasma olur ve bır reklam sırketıne ıhaleyle verılır.. Fakat bazı dolmuscular kendılerı reklam alıyorlar. Yani bu olay mafyalık fılan degıldır.. Siz reklam mecrası arıyorsanız ben size bu konuda danısmanlık yapabilirim..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye77 yazı
buna benzer bişey taksılerde olmustu adam taksıcılerın sıgortasını bedavaya yapmıstı..bir sene reklam gıydırmesı yapmıstı ...

Yeni Üye14 yazı
Anladım arkadaşlar, teşekkürler.
Bu arada flipper, yorumuna bittim burda resmen, süper giriş yapmışsın siteye:)
Beyin fırtınası yapıyoruz işte. Aklımıza gelenleri, bilenlere danışıyoruz..

Yeni Üye14 yazı
Bu soruma da cevap alabilirsem on numara olacak..

"Şimdi bu otobüslerin içinde kiralık reklam panoları var, tutamaçlar var vs.. Bunları yerleştiren firma, otobüsün tüm hakkını mı eline almış oluyor?

Ben ayrıca bir mecra anlaşması yapamaz mıyım, diğer firma, otobüsü tamamen kapatmış mı olur böyle durumlarda?"

Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - talatben
Bu soruma da cevap alabilirsem on numara olacak..

"Şimdi bu otobüslerin içinde kiralık reklam panoları var, tutamaçlar var vs.. Bunları yerleştiren firma, otobüsün tüm hakkını mı eline almış oluyor?

Ben ayrıca bir mecra anlaşması yapamaz mıyım, diğer firma, otobüsü tamamen kapatmış mı olur böyle durumlarda?"

diğer firma ile yapılan sözleşme içeriği önemli. öyle bi madde yoksa, sorunda yoktur..
İnşallah başarılı olursun..

Yerleşim Türkiye / Di?erMeslek Ynternet