Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lütfen Okursanız Sevinirim. . . !

BaşlatanReco BabaTarih17/01/2011 00:07:38Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Herkeze sLm arkadaslar bilqisi Olanlar paylaşım yaparsa sevinirim.ben eskişehirde ıkametgah etmekteyım.aslen kayseriLiyim.
e- ticaret sistemi kurmak istıyorum kosulların yasal olması Gerekir diye düşündüm.ayrıca zaten forumda cok bilgi var yalnız benim düşüncem şundan ibaret malum eskişehir şehir olarak alısveriş düşkünü ve ögrenci kesimidir.ben şehre hitap eden oldukca hoş tasarlanmış bir site kurum..( www.eskisehiravm ) ( eskişehir-alısveriş-merkezi ) adı altında...şuan siteyi aldım..yalnız benim yapmak istedigim elimde ürün bulunmamaktadır.ben kendimce düşüncem siteyi tasarladım firmalar ve şirketlerle iletişime gecim reklam vs potonsiyeli artırım.ürünleri site üzerinden satısa sunum sıfır risk sistemiyle tabiki...kücük komisyonlar alarak böyle bisey yapmam mümkünmüdür..mümkünse nasıl bir kurallar vardır ( yasal olarak ) nasıl bir yol izlemeliyim

fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye22 yazı
grupfoni tarzı birşey öğrenciler arasında daha çok tutacaktır.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Grafiker
Üye167 yazı
merhaba,
pek cok şirketin siteniz üzerinden anlaşma yapılarak ürünlerini sattıracagını sanmıyorum..
şöyle olabilir..siz piyasadaki ürünlerin takibini yaparak ufak komisyonlarla satısa sunabilirsiniz..bununda cok gideceğini sanmıyorum..
aynı ürünü daha fazla bir fiyata sitenizden kimse almaz..+ kargo ücreti ödeyecekler... (ki bunu sadece eskisehir için söylüyorum)

belirtmek isterim..sıfır risk sistemi adı altındaki sistem gg tarafından tescillidir.yani aynısını kullanamassınız.

bu arada legal olarak bu işi yapmak isterseniz öncelikle vergi levhanızın olması gerekir..daha sonra hazır bir e ticaret sitesi alıp tasarlayıp ürün satısını yapabilirsiniz..verginizi ödedikten sonra her hangi bir sorun oluşmayacaktır.

yazınızı tam olarak anlamadıysam kusura bakmayın..biraz ima hatası olmus..
anladıgım kadarıyla yardımcı olmaya calıstım..

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı

arkadaslar bılqılerınız ıcın tesekkur ederım.fikir almak istedim fazla bilqi sahibi deilim o yüzden ürünler için gerekli miktar yok bir tekim site ismiyle biraz reklam vs yaparsam komisyon üzerinden calısabılırım diye düşünmüşdüm..

şimdik ben nasıl bir yol izlesem acaba kısa bir sürede eskişehir ve cevre illerde tabiri caizse siteyi duyurabilirim.ayrıca eskişehirde genel olarak böyle bir site mevcut deildir..firmaların genellikle kendi ticari siteleri vardır ( bunlarda ınternetten satıs yapmıyorlar ).yerel sitede bile Günlük binlerce ögrenci arkadaslar vs girim seri ilanlardan bayagı etkinlik olmaktadır.buna nitekim yavas yavaş potonsiyel olusdurmak istıyorum..yazılarım umarım anlasılır bu arada yani amacım eskişehir ve ilcelerinde kanımca tutulur gözüyle bakıyorum ama ben bunu işe cevirmek istiyorum ve son derece güvenli ve saglam yapmak istıyorum gerekirse büro tutum vs..ama bu konulardaa acıkca söylemek gerekirse hic bir billqim yok.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
Forumda msn vermek yasakmı bilmiyorum. Özelimden msj atarsan tecrübelerimi seninle paylaşabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama