| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - carleone şu 1 lıra 1 lıra nasıl toplarız dıye dusunuyosun ya tavısyem yıllık fyatı pesın alın hatta kampanya yapın 3 yıl alana 1 yıl bızden hedıye dıye tutundurma guzel olursa her iş basarılı olur saygılar
|
1 lira 1 lira para toplanılarak bu iş olmaz dostum.
benim yapmak istediğim kendime bir bölge seçip o bölgede iş yapan tüm esnafın kartvizitlerini 10 lira 20 lira karşılığında sitemde 5 yıllığına yayınlamak.
seçeceğim bölgede 1000 tane esnaf bulursam ki istanbulda ve diğer büyük şehirlerde bu imkan var kazancımın tümü bana kalacak.
ortak olarak anlaştığım kişi de kendi bölgesinde dilediği kadar esnafı buluğ kaydedecek ve tüm para onun olacak.
O kendine site yapsın bu yapsın derken ortalık firma rehberi kaynıyor ama hepsi oturduğu yerden kazanayım diye bakiyor.İçinde 3-5 tane işletme ismi olunca da internet kullanıcısı gelip orada firma falan araştırmaz.
Amacım tüm ortaklarımla bu çalışmayı yapıp kartları yüklemek ve siteyi kullanılır bir yer yapmak.
Sonrasında alınacak reklam gelirleri de ortak bir havuzda hesapta toplanıp belirli aralıklı reklam gelirlerini ortakların hesabına pay etmek.
site işlevsel olarak hazılanabilirse büyük bfirmalardan bile reklam alabileceğimizi düşünüyorum.
Bu işlere uzak olduğumu biliyorum ama biryerden başlamak lazım.
bana sadece emeğini koyacak dürüst arkadaşlar lazım.