Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ham Deri Atıkları Alınır

BaşlatanEKOSÜNGERTarih15/01/2011 19:51:28Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Mobilya, Oto koltuk, ayakkabı ve deri mont sektörlerinde atık olarak oluşan ham derileri satın alıyorum. Deriye lamine olan kumaş vs. bulunmamalıdır. Özellikle büyüt boyutlu olanlar tercih edilir. Renkleri ayrı ayrı olmalıdır.

Not: Hayvan derisinin işlenmesi sırasında oluşan deri atıklar değil, işlenip kumaş haline geldikten sonra oluşan atıklar alınmaktadır

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye24 yazı
bu atıklara mamül deri atıgı denir yada parca deri olarak tabir edilir
fiyat nedir giysilik deri parcaları bulabilirim
zengin olmak içinmaaş değil kar gerekir

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ticaret
Üye329 yazı
sana sıgır kelle derisi verelim yaptır kullan...

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Yeni Üye52 yazı

Aradıgınız artık derileri zeytinburnunda deri ceket imalathanelerinde bulabilirsiniz.
Genelde bunları afganlılar kiloyla alırlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı
Ham Deri (işlenmemiş)olarak istediğiniz karar toplata ve bulabilirim. Ben Kazakistanliyım. Kazaklar et yemeden duramaz. Kuzu, koyuni keçi dana, at ve deve derileri bulunmaktadır. Kazakistanda depoda bekletilmektedir. Türkiyede fiyatlar ve değerlendirme ölçütü nasıl yapılmakta bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca yün stogumuzda bulunmakta. Keçi ve koyun yünleri. Bilgilenbirmelerinizi bekliyorum. Ve şimdiden teşekkür ediyorum. galimcan@mail.ru galimcan78@hotmail.com 05079330036. +77015521503

Yerleşim Kazakistan / TurkistanMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye1 yazı
sana ulaşabileceğim bi mail telefon verirsen anlaşabiliriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye121 yazı
Bende Parça deri satıyorum.
Rahatlıkla anahtarlık-Cüzdan -Kartlık yapılabilir

Mesaj atın cevap dönelim.Resimde gönderilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
Gerçek Deriden Kaynak Eldivenleri ve Kaynak Elbiseleri üretiyoruz. Sığır ve keçi derisi parçalarını satmak istiyoruz. Seri üretim yaptığımız için fazlaca parça birikiyor. Değerlendirmek isterseniz mesaj atabilirsiniz yada www.teknolojieldiven.com adresinden bilgilerimize ulaşablirsiniz

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - EKOSÜNGER
Mobilya, Oto koltuk, ayakkabı ve deri mont sektörlerinde atık olarak oluşan ham derileri satın alıyorum. Deriye lamine olan kumaş vs. bulunmamalıdır. Özellikle büyüt boyutlu olanlar tercih edilir. Renkleri ayrı ayrı olmalıdır.

Not: Hayvan derisinin işlenmesi sırasında oluşan deri atıklar değil, işlenip kumaş haline geldikten sonra oluşan atıklar alınmaktadır

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Grafiker