merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin ben düşünüyorumki internet üzerinden bir giyim satış sitesi kurmak 5 bin ben 5 bin amca oğlu verecek sizce tutarmı...
http://www.modasde.com
Modanin cizimdeki yuzu
Modanin cizimdeki yuzu
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - hakankaya2020 belkide öyledir, hayırlısı, burada yazmak geröekten sıkmaya başladı, sitenin sloganında "iş fikirleri düşünce havuzu" yazıyor, ama sadece birbirlerine sataşma şeklinde yazılar okuyorum hep, neyse, bu arkadaşın e-ticaret ile düşüncesi olduğuna istinaden internet ve uygulamaları konusunda bilgili, online satış ile de ilgili olduğu varsayımı üzerine yazmıştık. Zaten diğer türlüsünün olmayacağını herkes bilir sanırım. Bu arkadaşa eğer bu backgrounda sahipse site falan dert etmeden işin özüyle, yani tedarik, reklam, satış, müşteri memnuniyeti, bilinirlik gibi unsutlara yönelmesini tavsiye etmek yanlış olmamalı, velevki yanlış olsa bile bile bunu insanların zorla kazanarak oluşturdukları birikimlerini heba etmelerine yönelikmiş gibi bir ithamda bulunmak sanırım biraz haddi aşmayı düşündürüyor. neyse, hayırlısı, |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - CaCaLa Şunun ayrımını iyi yapalım.Mesele para degil mesele iş bilmek.İş bilmek ile maddi güç farklı. İşi bilmediğiniz belli zira ben şu kadar amcaoğlu bu kadar koyacak şeklinde soru sorarak bunu çok net gösteriyorsunuz.(Dikkat burada işden kasıt kıyafetin üretimi nerden geleceği degil, internetten nasıl satılacağıdır) Büyük ihtimal başarılı olamazsınız girmeyiniz. Şunuda belirteyim yukardaki arkadaşlar büyük firmalardan vs bahsetmiş.300 tl nakit ile ayda 4 bin tl internetten kazanabilecek duruma gelinebilir. Ancak tekrar söylüyorum İŞ BİLMEK. |