Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Avrupa Ve Türk Pazarı

BaşlatankuzeyefemTarih23/09/2007 15:21:19Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye45 yazı
Selamlar tüm girişimcilere ve forumdakilere...

Avrupada gerek online gerek mağazalara ürün sağlama pozisyonunda olan birisiyim ve gördümki burda bazı arkadaşlarımız ciddi bir şekilde iş peşindeler.
altyapısı olan bir firmayız Avrupada yani orda tüm haklarımız ve sistemimiz var,yaklasik 6 aydır online satış konusunda bir başari yakaladık.
Benim önerim ise şu şekilde, ister sermayesi olan ist ürünleri olan ister işi bilen ister işi bilmeyen farketmez.. Önemli olan güven ve birlikte çalışabilmek.
Ben size avrupa pazarı sunarım sizde bana ürün veya sermaye( mal alımı konusunda)
detaylar için yazabilirsiniz.
Saygılar
SGK Team
En iyi bildiğim: Hiçbirşey bilmediğimdir....

Yerleşim İspanya / Sevilla
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye116 yazı
merhaba bana hangi ürün gruplarını pazarlıyorsunuz ve ne tür pazarlar yaratabilirsiniz özellikle istediğiniz bir ürün grubu varmı bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye45 yazı
selamlar,
sanırım mkutun nickli arkadaş,anlayışla karşılayacağınız gibi burda detaylara girmek olmuyor,zira ciddiyet bozuluyor.İsterseniz mail atın isterseniz telefonla görüşelim.
İkincisi hangi ürün grupları ve netür pazarlar diye bir soruya cevap vermek sanırım çok genel olur.Madem ilginiz var isterseniz siz elinizdeki ürünleri söyleyin,finansör şeklinde iseniz vereceğim cevap geniş anlamda olur.Etkenler çok değişik çünki,ürüne bağlı diyerek kısaltabiliriz,zira ürün adedi,ürün cinsi,gümrük,gönderim,marka ve burda detaya giremeyeceğimiz kadar birbirine bağlı..Her ürün desem sanırım pek ciddi olmaz,bu yüzden işime verdiğim ciddiyeti burayada yansıtmak istedim.

Yerleşim Yspanya / Sevilla
Yeni Üye71 yazı

selam,ciddiyetiniz için tebrikler.size çok ilginç bir ürünle ilgili mesaj attım.ama farklı bir şey öğrenmek istiyorum izniniz olursa.bu pazar karşılıklı olabilirmi,ürüne göre takas yöntemi kullanılabilirmi? avrupadan Türkiye'ye ve Buradan oraya şeklinde! Ne dersiniz......

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye45 yazı
Özel mesajınızı sanırım burdaki yazınızdan önce cevapladım..Ayrıca teşekkürler ilginize.
Burda yazdığınızıda özelde paylaşırsanız sevinirim.. Nasıl bir takas ve ne şekilde.. Her iki tarafta da değerlendirelebilecek imkanlar vardır..

Yeni Üye94 yazı
selamlar, lütfen benim sitemede bi bakınız. belki pek çok karlı işler yapabiliriz. saygılarım.
www.muratcengiz.com
Entropi Su Soğutma

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye45 yazı
tesadüfen olsa gerek şuanda tam sitenizi inceliyordum..... detaylar için bilgi verirseniz sevinirim.

silindi72 yazı
Kuzeyefem yazılarınızı okuyorum ama tanımıyorum pazar araştırmalarında ,pazarlamada bilgili iseniz herkes birşeyler yapmak kazanmak istiyor.
Bende almanyaya gider gelirim stuttgartı iyi bilirim ilkdefa sitede yazdım yayınlandı cafe gıda iş yeri açmak istiyorum.Türkiyeden yöresel ürünleri oradaki iş yerinde insanlara sunmak amacım.Bu düşüncem hakkında bilginizi paylaşırmısınız.Teşekkürederim...

Yerleşim Meslek Saty? / Pazarlama
Üye243 yazı
avrupa ya bakliyat satılabilir mi? (pirinç-mercimek-bulgur-fasulye vs.)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret