Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Jetonlu Oyunmakinası İmalatı

BaşlatanteknikpolTarih13/01/2011 18:28:25Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
bimilyonla çalışan oyunmakinaları yapıyorum yeni başladığım için bunun satışında zoorlanacağım gibi geliyor bana bildisi olanlar varsa yardımcı olsun satabilen arkadaşlarada komisyon verilir piyasada bunlar güzel satılıyor elimdeki modeller yani figürler çok güğzel makina lar 2yıl garantili olarak ve servisi olacaktır SAYGILAR

Yerleşim Türkiye / Manisa
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye120 yazı
teknikpol .slm arkadasım banada resim ve fiyat bilgisi verebilirmisin.benimde bazı projelerim var beraber çalısabiliriz ugurkarakus57@hotmail.com
KARAKUŞ BASKI RESİM ÇERÇEVE

CUMHURİYET MAH.MİMARSİNAN CAD NO :61/D BAHÇELİEVLER İSTANBUL
TEL:0212 527.25.87 0212KARAKUS
GSM İŞ : 0541 693 83 57

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye96 yazı
tel yollarsan görüşmek isterim 5437448333 mutlu9@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Üye145 yazı
Şu an elimdeki iş bu makinaların jeton kutusunu yapıyorum (saç aksamı).çift jeton gözlü asma kilit takma özellikli.lazerde kesilip büküm ve kaynakla (mag) birleştiriyoruz.ihtiyaç olursa yaparız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye96 yazı
talebim teknikpol e

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Üye145 yazı
Arkadaşlar hertürden makinalarınızın metal aksanlarını tasarlayıp imal edebilirim. firmamız İstanbul Beylikdüzü birlik sanayi sitesinde.Firmamızın adı pamtek.lazer kesim büküm kaynak.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye643 yazı
Jetonlu oyun makinaları imalatçısı arkadaşlardan bir ricam var: bu makinalarda kullanılan zaman sayıcı dijital numaratörlerden arıyorum, iki haneli yani 99 dan geri sıfıra doğru otomatik sayabilen, her saniyede bir numara atabilen, minimum, maximum zaman ayarı yapılabilen numaratörler konusunda özelden veya genelden yardım bekliyorum

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf