Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Gıda Ve Temizlik Ürünleri

Başlatanoy3erTarih03/01/2011 18:56:38Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
Manyas, yenice, gönen, balya koylerinde; köy bakkallarına satmak için toptan urun arıyorum.Örneğin ucuz bisküvi çikolata çeşitleri, ilaç çeşitleri, spot urunler, temel gıda maddeleri, çakmak çeşitleri gibi.....
Bu bölgelerde aktif olarak çalışan, kendi giremediği noktalara urununu satmak isteyen(bir nevi tali bayilik gibi), yada bu konuda farklı duşunceleri olan arkadaşlar..... youmlarınızı bekliyorum ....
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye23 yazı
mrb oy3er, msn adresim tginay@hotmail.com iletişim kurabilirsek sevinirim. saygılar.

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye46 yazı
tginay ekledim.... bilginize

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye46 yazı

güncel

Yeni Üye23 yazı
selamlar, tekrar mail gonderdim bakar mısınız. tşk.

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye182 yazı
0454 225 8656 tel görüşürsek sana yardımcı olabiliriz.üreticiyiz temizlik ü
rünleri üzerin e
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
Yeni Üye46 yazı
sn. sonnokta Balıkesir bolgesinde aktifmisiniz?Giresun epey uzak...

Üye182 yazı
balıkesirde aktif degiliz ama sen istersen bir müşteri portföyü oluştura bilirsin ürünün sevkiyat konusu sorun degil önemli olan senin bize ne gibi bir teminat verebilecegiz
sonnokta

Yerleşim Türkiye / Giresun
Yeni Üye46 yazı
Anladım sagolun ilginiz için fakat belirttiğim gibi sadece koy bakkallarına yonelik çalışmayı duşunuyorum.bu bakkallar kucuk sermayeli yerler.Yani giresundan buraya bi kamyon urun alsam bunun sevkiyatı , kamyon bazında oldugu için fiatı beni aşar.Ama ben urunlerime guveniyorum (fiat ve kalite ) diyorsanız ve madem ureticisiniz bana fiat ve urun bilgisi gonderin.Belki faydam dokunur ... oy3er@hotmail.com
saygılar.........