Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Milyoncu Nasıl Açilır

Başlatansirin millionTarih03/01/2011 18:27:22Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
merhaba arkadaşlar ben mılyoncu acmak ıstıyorum bu konuda deneyımlı arkadaşlar varsa bana yardımcı olabılırlermı ıhtıyacım olan sey mılyoncu malzemerını nereden tedarık edecegım ve ne sekılde alacagım yanı cok kalem malzeme oldugu ıcın tek bır yerdenmı yoksa ayrı ayrımı almalıyım yada bunun bır toptancısı varmı bu ıslerde en zor kısın malzemeyı almaktır dıye dusunuyorum ve nasıl ve neden temın edecegımı bılmıyorum sermayem 60000 cıvarındadır dukkanım hazır kendı mulkuyetım raflarım hazır kararsızlıgım malzemeyı nasıl tedarık etmem ve bılıcsızce mal alıp pahalı fıyata ve bu malı satamamaktan çekınıyorum bana bılgısı olanların yardımcı olmasını rıca edıyorum son olarak istoc dıye soylenıyor ıstoc mantıklımı tesekkurler

Yerleşim Türkiye / AydınMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye50 yazı
Bu tarz bir işten para kazanmak istiyorsanız Çin'den direkt getirtmeniz gerekir. Bunun için çeşitli aracı kurumlar var, internetten araştırabilirsiniz. 1TL'ye satacağınız şeyin size maliyeti 20-30kuruşu geçmemelidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye59 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mayfer
Bu tarz bir işten para kazanmak istiyorsanız Çin'den direkt getirtmeniz gerekir. Bunun için çeşitli aracı kurumlar var, internetten araştırabilirsiniz. 1TL'ye satacağınız şeyin size maliyeti 20-30kuruşu geçmemelidir.

arkadaşım biraz fazla uçmuş, 60bin sermeya ile çinden kaç çeşit ürün getirebilirsin, bu iş için en iyisi öncelikle bol çeşitli bir dükkanı gezmektir, sonrada gidip toptancıları varsada imaltcılarını bulmaktır. şunuda söylemek istiyorum milliyonculuk kaldımı bilmiyorum ürün yelpazeni milliyonla kısıtlama

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye139 yazı

çinden ürün getirmeden de başlayabilirsiniz İstanbulda sırf bu yerler icin toptancılar var. genel satılabilecek herseyi bulabilirsiniz. İkitellideki İstoca bakmanızı öneririm. Spot şekilde mal almaya calısın, sonucata nakit alacaksınız her fiyatı bulabilirsiniz. Güvenilir toptancılarla temas kurup aydından gunluk birkac yerden fiyat alarak calısırsınız. Sizin tarz yerlerde satılan genel urunlerin artık cok alternatifi var, alırken her zman daha ucuzu olabilecegini unutmayın ve kesinlikle fazla stok yapmayın. Herzaman her toptancıda fiyat ucuz olacak diye birşey yok, bu konularda biryere baglanmanıza gerek yok, elinizdeki nakiti herzaman koruyun, bu olursa sizi gelip zaten bulurlar. daha detaylı sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum. Umarım istediğiniz gibi olur...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama