Stok çekilerek, internet üzerinden ve belirlediğim alışveriş merkezinde ilk olarak 1 şube açarak işe girmek niyetindeyim. Alışveriş merkezi içerisinde işlek bir bölüme stand şeklinde tezgah kurularak bu alanda satış yapılacak ve aynı zamanda da internet üzerinden satış sağlanacak. Bu iş ile ilgili olarak aklınızda soru işaretleri olabilir; ama size basit bir örnek vermek gerekirse bundesign bu işi yapıyor ve bundan çok ciddi paralar kazanıyor.
Buradan çok fazla zarar etmek söz konusu değil ve kar oranı oldukça yüksek. Örneğin; 5$'a mal ettiğiniz bir ürünü 40-50TL arasında rakamlara satma şansınız var. İnternet üzerinden gerekli alanlarda, doğru reklam yapıldığında çok ciddi karlarla, mükemmel bir satış yakalanacağını garanti edebilirim. Ben zaten web tasarımcıyım ve internet konusunda da yeterince bilgiliyim. 7 yıla yakın bir süredir web tasarım yapıyorum ve bu konuda da pek bir sıkıntınız olmayacak.
İş için gerekli rakam ilk aşamada web sitesi masrafları, stok çekilmesi ve stand açılması için ortalama 15.000$ civarındadır. İlgilenenler aşağıdaki email adresinden bana ulaşabilirler.
erginbal@hotmail.com (msn'e de ekleyebilirsiniz)
Ürünlerden bazıları:
3D OPTİK PARMAK MOUSE

PİLLİ DAMACANA SU POMPASI

USB DEN ISITICILI PATİK

OBJEKTİF ŞEKLİNDE BARDAK

MICKEY MOUSE MİNİ MP3 PLAYER

3G Lİ TABLET BİLGİSAYAR