Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ahşap Eğitici Oyuncak. . .

BaşlatanbeyatTarih02/01/2011 18:53:20Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye61 yazı
Yap boz şeklinde ahşap eğitici oyuncaklar.
Anaokulları ve küçük çocuk anne babaları bunlara bayılacak...

Ahşaptan uçak, Helikopter, Banyo(Küvet+klozet+lavabo), Yemek masası, Bisiklet ve birçok hayvan ve cisimin şeklini ahşapların montajıyla yapabilir. Daha sonra bunları boyatarak iki çalışma birden yapılabilir...

En az sipariş: 25
Fiyat : 2,5 TL

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye335 yazı
dostum mrb,ben eğitim sektöründe çalışmaktayım,anaokulları alanımın içinde bu işi toptan almak istersem fiyat konusunda bana iyi bir rakam verirsen bu işide yapmak isteriz,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye61 yazı
benim de eşim anaokulunda çalışıyor ondan bu ürünle ilgilendim bende. fyapabileceğim uygun fiyatı pm atıyorum...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye61 yazı

bugün yeni fotoğraflar eklenecektir.

Yeni Üye61 yazı

Yeni Üye25 yazı
merhaba hayırlı işler...çok güzel ürünler..şunu soracağım ürünler montajlımı yoksa alan kişimi toplayacak..bide oyuncaklar hazır kesikmi yoksa işaretli yerinden bizmi keseceğiz...bilgi verirmisiniz..teşekkürler

bir.ekol@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
Merhaba, ben Ankara dan Lindo Toys Ahşap oyuncaklarının sahibiyim. Benim oyuncaklar direk Çey cumhuriyetinden ithal olup, şu an da www.lindotoys.com, buradan perakende satışlarımız başlamış olup, toptan ahşap oyuncak alımı konusunda da yardımcı olabiliriz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam
Üye123 yazı
Alman Ahsap Oyuncak üreticisinin Türkiye genel distribütörüyüz. Ürünlerimiz doğaldır ve üretiminde sağlığa zararlı kimyasal maddeler kullanılmamaktadır. Bebekler ve cocuklar icin Alman standartlarına göre özenle üretilen ürünlerimiz yüksek kaliteli ve uzun ömürlüdür.
Ürünlerimizi Türkiye'nin çeşitli illerinde pazarlayacak dağıtıcı bayiler aramaktayız.

İlgilenenler tasdemir@gmx.de üzerinden bana ulasabilirler.
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye26 yazı
Ürünlerinizin satışı ile ilgileniyorum.
Ayrıntılı bilgi verebilirseniz memnun olurum.
İyi çalışmalar,
Vedat YENERER
vedatyenerer@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye61 yazı
maillere cvp verildi