Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yufka İmalatı Lutfen Yardım Edin

Başlatanersin_0606Tarih31/12/2010 14:06:00Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
mrb arkadaslar aılecek bu ıse gırmek ıstıyoruz 5 kısıyız sımıden aylık 1500 kılo yufka alacak yer ayarladım bıle benım bılgı almak ıstedıgım konu ne yapmam gerekır devletın hangı kurumlarından ne belgeler almam lazım bu ısın ıcınden cıkabılrımıyız 5 kısılık aılemızı kurtarırmı ısı ogrenmek zormu ılk etapta 1 usta bularak ıslerı rayına koymak zamanla kendımız ısı oğrenerek bu ıste yogunlasmak bu konuda gercekten vercegınız fıkırler cok onemlı olcaktır benım ıcın ozellıklede bu ısle ugrasan arkadaslar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye83 yazı
ilk başlarda 1-2 usta alırsınız daha sonra bu işi makinalaştırmaya dönüştürmeniz gerekir diye düşünüyorum.
Konyada yufka makinası üreten imalatçılar var bence daha hızı bir şekilde üretim yapablirsiniz.....
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv
Yeni Üye56 yazı
belediye ruhsat verirken imalat yerini görmek isteyecektir..zorlugu yok..avantajınız ailecek yapmanız olacaktır..hatta direk pazarlarda satabilirsen,daha çok kazanırsın..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı

sağolun arkadaslar pekı yufka ısıyle ugrasan veya bu ısı bılen arkadaslarda yazarsa sevınırım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye125 yazı
ersin özelden mail attım sana.ekle beni.acizane tecrübelerimi aktarayım
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama