Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

A4 Fotokopi Kağıdı Alımı

Başlatanalpina07Tarih29/12/2010 13:48:01Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
A4 FOTOKOPİ KAĞIDI ARIYORUM. AYLIK ALIM KAPASİTEMİZ 7 CONTAİNER . MÜMKÜNSE TÜRK MARKALARI ARIYORUM. SİTEYİ ÇOK İNCELEDİM.YURTDIŞINDAN ANLAŞMA ,SİPARİŞ FALAN İSTEMİYORUZ ,ELİNDE MAL OLAN ALICILAR İLE TEMAS KURMAK İSTERİZ.5 CONTAİNERİ YURTDIŞINA ,2 CONTAİNERİ YURT İÇİNE GÖNDERECEĞİZ. 3,5 TL ÜSTÜ FİYATLAR İŞİMİZİ GÖRMÜYOR. TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM.
AKREDİTİF ,VADE YOKTUR. PEŞİN ALIŞ ,PARA BİR YERE ,MAL BİR YERE.
alpina

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye35 yazı
alpin,
kendin ürün getiriyordun. Bu siteyede ilan verdin.Ne oldu? Kendi ilanında bundan 2 ay önce dolar 1,50 TL nin altındayken 3,2+KDV fiyat veriyordun. Hatta şimdi ilanına yapılan yorumları tekrar okudumda fiyatta iskonto isteyenleri ''bu fiyat gayet makul'' diyerek geri çevirmişsin. Şimdi dolar olmuş 1,56 TL, sen 3,5 TL nin altında mal arıyorsun. Hemde yerli mal. Biraz gerçekçi istekler yada taleplerde bulunun. Piyasada şuanda yabancı menşeili 3,6TL+ kdv ye zor ürün bulursun. Senin talebin pek gerçekçi gelmedi bana.

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Matbaacy
Yeni Üye44 yazı
ariferken sana aynen katılıyorum....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye133 yazı

arifken ve fatihtan arkadaşlarım yine benden hızlı davrandınız hem aşk olsun bana söylenecek laf bırakmamışsınız :-D
mert kırtasiye ve bilişim sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye23 yazı
doğru söze ne denir? Piyasada ucuz kağıt ithal edilen kağıt iken hem yerli hemde ithal kağıttan ucuz kağıt bulunulabileceğini düşünmek ya da istemek fazla iyimserlik olur sanırım.

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Bankacylyk-Finans
Üye184 yazı
alpina07 kardeşimiz sizlere neden yorum yapmamış acaba :D:D:D:D:D (iyi yakalamışsınız tbrikler) bide AYLIK ALIM KAPASİTEMİZ 7 CONTAİNER yazmış :D:D:D:D:D:D:D::D:D peşin :D:D:D:D:D: bu kadar büyük kapasitesi olan bi adamın burda ne işi var arkadaşım tokatçımısınız nesiniz.... ;)

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye46 yazı
rhaba
kagit ithal etmek isteyen firmalar bizimle irtibata gecebilirler.
80 gram, parlaklik 106% beyaz Grade A. 1. sinif double A markasindan daha kaliteli.
markamiz METRO PAPER ve DOTCOM PAPER
istanbul teslim fiyat CIF 2.10 usd numunemiz mevcuttur.
odeme %100 LC at sight.
minmum siparis 1 konteynir.

ofisimiz uskudar da, TUSKON uyesiyiz.
fatih karayigit
galali dis ticaret
05433421520
Fatih

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret