İlk mesaj
Genel İlanlar
Bulgarıstan
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumA
Yeni Üye15 yazı
detaylar komisyonla mı çalışacaksınız yoksa sabit ücretmi
detayları mail atabilirmisiniz
saygılarla
O
Yeni Üye38 yazı
G
Üye159 yazı
çiftevatandaş 89 model göçmen abim danışman olmuş :)
toni stararo millionerche tüm parayı sevenlere gelsin
M
Yeni Üye78 yazı
27/12/2010 : 02:43:53#4
Web sitesi
Alıntı
M
Yeni Üye78 yazı
27/12/2010 : 02:47:03#5
Web sitesi
Alıntı
merhabalar bulgaristandan ne gibi gıdalar ihrac etmek istiyorsunuz email abbasu_28@hotmail.com ve ne gibi ticaret yaptınız
L
Üye979 yazı
27/12/2010 : 10:31:19#6
Web sitesi
Alıntı
gangsta59 çok bilmiş guzel kardeşim , arkadasımız konusunu acmış burda bir şeyler yapmak ıstıyor, yapar yada yapamaz senı ne ılgılendırır sıtede yuzlerce bu sekıl baslık var hangısıne ne yorum yazdında bunada yorum yazıyorsun dıye sorarlar adama hem 89 gocmenı olsun ne olur yanı iş yapamaz belgesımı verılıyor bu tarıhe bu bagnazlıktan kurtulun beyler bırbırınızı yıyecegınıze bakın dunyada daha ne yıyılmemıs pastalar var gıdın onları yemeye calısın kolayı secmeyın ve karsınızda kım olursa olsun saygılı olun.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)
A
Yeni Üye90 yazı
merhabayin ben bulgaristanliyim burada bir is vea ticaret vea fabrika ne olursa olsun yapmak istersenis ben yardimci olurum benim burada arazilerim de var fabrika bicimi binalarimda vardir ilgilenen versa beni arasin.+3590899389979..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz