Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Konu Iptaldir

BaşlatanBurkinaTarih22/12/2010 18:15:46Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Konu Iptaldir

Yerleşim Burkina Faso / OuagadougouMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye195 yazı
oraya bu tür mallar nerden geliyor şuan kar marjı nedir ne kadarlık bir yatırım gerekiyor üretim hakkında bir bilginiz varmı ne kadarlık bir satış hacmi bekliyorsunuz ayrıntılı bir mesaj aratsanız sevinirim cenker_ces@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ynternet
Yeni Üye9 yazı
Iptaldir

Yerleşim Burkina Faso / OuagadougouMeslek Ymalat
Yeni Üye33 yazı

arkadaş,özel email adresini verirmisin
0000

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı
iptal

Üye177 yazı
kardeş gıdadan anlarım.orada ne yapabiliriz.05333476208

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Gyda
Yeni Üye59 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Burkina
Merhaba

Forumu bugun bir arkadasim araciligiyla kesfettim.
2 yildir Burkina Faso'da yasamaktayim. Bu ulkedeki uretim azligi nedeniyle burada uretim yapmak istemekteyim. Bu is icin kendime Turkiye'den bir ortak aramaktayim.

Avantajlar
<> Uretim yok denecek kadar az. Bunu arttirmak icin devlet tesviklere basladi
<> Aylik maaslar 50-100 euro arasi
<> Oldukca buyuk bir musteri portfoyune sahibim
<> 2 yildir burada oldugum icin prosedurleri biliyorum ve halki taniyorum, ihtiyaclarini ve satin alma guclerini biliyorum.
<> Uretim yapmak icin musait yerim var
<> Burada firmam ve uretim izinlerim var.
<> Tum hammadde arastirmalarini yaptim ve buradaki hammaddelere gore formulasyonlar mevcut

Bu konuyla ilgili ortaklik kurmak isteyen var ise detaylari gorusmek icin ozel mesaj atabilir ya da konuya yazabilir

sayın burkina ortaklığı neden ve nasıl bir ortaklık istediğiniz konusunda bizi bilgilendirirmisiniz. yazdıklarınıza göre sizin için şartlar çok uygun hiç ortak bulmadanda üretimi yapabilirsiniz. formülasyon elinizde olduğuna göre az-çok üretiminde nasıl olacağını bilirsiniz, gelecek kişi hangi şartlarda ortak olacak. birde aylık 50-100 alan insanlar afrika gibi bir yerde ayda en az 1.5 dolarlarını detarjana verirlermi. yapmış olduğum araştırmaya ***e okuma yazma oranı %12 gibi birşey, hatta okumada paralı,üstelik bölgenin en fakir ülkesi, yanılmıyorsam, sizce bu ülkede bu iş yürürmü?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye192 yazı
bu siteyi uzun zamandır takip etmekteyim,buradaki bazı arkadaşların Afrika ülkelerinde iş yapmaya çekindiklerini gördüm,çekindikleri konu halk az maaşa çalışmakta,nasıl benim ürettiğimi alabilir,arkadaşlar bu konuda hiç korkunuz olmasın,yeterki siz oralardaki güvenliğinizi düşünün gerisi kolay,eğer ticaret yapıyorsanız veya üraticiyseniz tavsiyem dünyanın en fakir ülkesine gitmeniz,nedenmi,mesela 20 milyonluk fakir bir ülke,bu demek değildirki herkes açlıktan ölmekte,bu 20 milyonun 500 bini hali vakti yerinde insanlarla dolu,gene bu 500 binin 50 binide zengin kesimdir,bunların ihtiyacını ve isteklerine göre ticari hayata atıldığınızda bilinki 500 bin müşteriniz var demektir,fakat yukarıdada yazdığım gibi gittiğiniz ülkedeki güvenlik çok önemli,işin içinde kazandığınızı orada bırakmakta var,yada canınızdan olmak...
demedi demeyin....

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye9 yazı
iptal