Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yurtdisina Urun Satma

BaşlatankartalimkartalTarih22/12/2010 17:55:07Yorum3

İlk mesaj
Üye211 yazı
Arkadaslar Ben Hollanda da bir firmaya (kozmetik,bakim,ilac,oyuncak ve cikolata gibi snack turu) urun pazarlamak istiyorum. Bahsettigim bu firmanin binin uzerinde magzalari var. Bu magzalarin yetikilileri yilda 4 kez disardan fikir ve urun sunabilecek insanlara kapilarini aciyor eger urununuz begenilirse ve tutulursa bu firma hep aliciniz oluyor. Ben Turkiyeden yerli Turk mali orjinal uretimi yapilan urun ve urunlerinizi pazarlamak isterim sayet bu firma ile anlasirsam sizin burdaki temsilciniz olurum hem siz kazanirsiniz hem ben ve ulkemize katkimiz olur insallah. saygilar
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye597 yazı
iyi günler,
firmaya tekstil ürünleri (sweatshırt, tişört ve triko kazak) satabilir miyiz?
biz fason tişört, sweatshırt ve kazak imalatçısıyız istedikleri tesktil ürünün imalatını yapabiliriz.
ayrıntılar için msn eklerseniz görüşebiliriz.
aryz64@msn.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
DUYURU! Selamun-Aleykum! Ben diger forum bolmelerinde de ekledim isteyimi shurayada yaziyorum. Turkiye tekstil urunlerini (giyim mallari) Azerbaycana ihracat yaparak SEDEREKI ve BINE pazarlarinda toptan bir biznes kurmak amacim var. Malesef ilkin maliyyet sorunlarim var. Ama bakude iyi ilishkilerim var, benimle ortaklik yaparak ilk defasi ichin peshinsiz mal ihrac etmek niyyeti olan olursa buyursun mobile:(+99450)409-59-06, e-mail: oex_03@inbox.ru vasitalarla irtibata kechsin.
oex_032inbox.ru

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Mühendis
Yeni Üye17 yazı

selam arkadaşım bu hollandalı firma her çeşit ürün satıyorsa örneğin hediyelik eşya gibi . BİR ilk ten söz etmek istiyorum , hollanda sanırım katolik katolikler ,hz isa ,hz meryem, st john,st paul gibi kutsal kişilerin ikonalarına çok düşkündür, onların resimlerini halıya dokuyoruz, ve çok pahallı olmuyor:Bir diğer konuda isa peygamberin ünlü son akşam yemeği tablosunu da 5 m2 halıya dokuyabiliriz ve daha birçok resmi mesala kutsal üçleme gibi yapabiliriz .bu onlara sunulabilir .Bir başka da herkezin örneğin sizin kendinizin veya hollanda kraliçesinin,kralının ve aklınıza gelebilecek herşeyin,ünlülerin resimlerini halıya dokuyabiliriz..bu onlara ilginç gelebilir .mesala ben kuşadasında hediyelik eşya satan st john kilisesinin orada dini gruplara sattırdım fakat adam fazla kar yapmak için benim ürünlerimin fiyatını kırmaya çalıştı bende vazgeçtim ilgilenirseniz .görüşelim.bana mail atabilirsiniz.ercanyongul@hotmail.com SAYGILAR.....
ercan

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Emekli