Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tokat Ta Nasıl Bir İş Yeri Açılabilir

Başlatansedat2128Tarih21/12/2010 18:11:50Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
tokatta iş yeri açmak istiyorum ama nasıl bi iş işler ne gider tam olarak bilmiyorum tavsiyesi olan var mı arkadaşlar
sv

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Emniyet görevlisi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye76 yazı
selam tokatta 6 ay kadar kaldım oranın kütür ve görüşlerine alışamadıgımdan dolayı istanbula geri döndüm rtamını iyi bildigim için yazıyorum tekstil ürünleri üzerine bir magaza acacaksın ihracat fazlası ürünlerini istanbulda toplarsın orada satışa sunarsın buradan 2 tl aldıgın ürünü 20 tl çok rahat satarsın daha detaylı görüşmek istersen fidayetselam@hotmail.com
f.s

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
mesela nasıl bi tekstil ürünü olur bu
sv

Yeni Üye77 yazı

emlak işi yap kardeşim bende tokatlıyım emlaktan güzel rakamlar kazanıyolar.arsa az inşaatcı cokk.
wolf_captain

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye27 yazı
kolay değil emlak işi ama araç kiralama işi nasıl olabilir
sv

Üye709 yazı
merhaba
öncelikle tokatlıyım işim bayan yekstil imalatı kocaelinde üretiyorum sürekli memlekete giderim şu anda ordaki açık olan iş ihraç fazlası ürünler ana çadde üzerine bir mağaza açarsan çok güzel satışlar yaparsın
ikincisi çocuk giyim toptan perakende satışın olacak kar marjında bira düşük tutarsan güzel paralar kazanırsın inan.
iyi günler
MEHMET TEKSTİL
umt60@yahoo.com.tr
umt60@hotmail.com
gsm : 0 542 552 07 09

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Tekstil
Üye100 yazı
fatura tahsilat merkezi ac ınsanlar bankadan kuyruk dan b unalmış fazıyetteler istersen cepfaturaonline.com

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret