Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cd Dükkanı Açmak İstiyorum

BaşlatanByYEBTarih21/09/2007 21:26:13Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Bu sitede tartışılan işler kadar büyük çaplı degil benim yapmak istediğim iş ama yinede fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar ben alınterimle kazandıgım beş altı bin ytl lik bir sermayeyle bir cd dükkanı açmak istiyorum bu iş hakkında hiç bir fikrim yok ama danıştıgım kişiler gözümü acayip korkuttu yakalanırsan korsancılıktan çok ceza yersin yok çok para ödersin falan filan bu iş hakkında tecrübesi olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. Bu hayat başkalrının emri altında olmakla bitmeyecek gibi görünüyor kendimi geçindirecek kadar kazanacagım kendime ait bir yerim olsun yeter fazlasında gözüm yok zaten

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye19 yazı
Bence o ceza göze alınmaz sonunda hapiste olabilir. Hem bu zamana kadar alınterimle kazandığım parayla diyosun. Korsan cd den de kazanacağın alınterinle olmaz.
Fakat burası Türkiye orjinal cd zor satılıyor. Lafın kısası ben olsam başka işler yapardım. 5-6 bin ytl iyi para.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye1 yazı
dostum az çok bu işte analıyorsan sana tavsiyem şu konyadasın galiba. benim arkadaşlarıda konyada bu işi yaptı ve battı am a çok kuytu bi yerdeisiler. bence yapman gereken şu: konyanın sanayisi çok büyük ve sanayide ki insanlar cd, mp3, film bunlara erişmesi zorr. seni yapacağın evde bu cd leri hazırlayıp, çantana koyup dükkanları dolaşarak pazarlayacaksın zamanla sabit müşterilerin bile olacak düşünsene hizmeti ayaklarına ***ürüyorsun her türlü film sat. anladın sen demek istediğimi. fiyatlarını iyi belirle tüm filmler aynı fiyat olmazz. ama sakın bi dükkan açmaa.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye19 yazı

bence hiç ugraşma başka işlere yönel
RT

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye153 yazı
arkadaşım bu işlerde hiç belli olmaz bir sürü yatırım yaparsın devlet koranla ilgili bir yasa daha çıkarır belini doğrultamazsın bence yasaların belirlediği işi yapmak dürüst yasamanın yollarından birisi

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye41 yazı
Arkadaşım yazılanların hiç biri doğru değil kulaktan dolma bilgileri boş ver,nedense işi bilende konuşuyor,bilmeyende konuşuyor,elbette konuşacaklar ama "biliyorsan konuş feyz alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar" YAPMAK İSTEDİĞİN İŞİ 5 YILDIR YAPIYORUM,ALLAHA ŞÜKÜR BAŞIMADA YAZILANLAR GİBİ BİR OLAY GELMEDİ,YORUMDA BULUNANLARIN KORSANIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLMEDİKLERİNİ SANIYORUM,KORSANCILIK SERİ ÜRETİM YAPARAK BİR NEVİ ÇANTACILIKTIR,EVİNDE MAKİNALARI KURARSIN GECEDE 1000 'lerce FİLM BASAR BUNUDA PİYASAYA DAĞITIRSIN YAKALANIRSANDA OCAĞIN SÖNER,DÜRÜST OLARAK BU İŞİ YAPARSAN KORKMA YAP ARKADAŞIM,BEN YURT DIŞINDA ŞİRKET KURDUĞUMDAN DOLAYI 5 YILLIK İŞ YERİMİ veya MALZEMESİNİ SATILIĞA ÇIKARDIM http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=11085 ALMAN İÇİN DEĞİL İSTERSEN İNCELEMEN İÇİN SENİ YANILGIYA DÜŞÜRMEK İSTEMEM ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
S&S POYRAZ LTD BATUMİ-GEORGİA

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar çoğu arkadaş bu işin cezası olduğunu söylüyor korsan olmadıktan sonra ceza yok vergi dairesine gidip verginizi ödeyip cd satıcısı vergi levhası aldınızmı hiçbirşeyden korkmanıza gerek yok bemde Cd dükkanı çalıştırdım 1 kere bile ceza almadım bazı yazılarda zabıta gelirken arkası tutuşmuş gibi cd saklarlar diye bir yazı gördüm bunu yazan maalesef hemde benim yaptığım yerdeyani elbistanda görmüş ama nedense ben bir kere bile görmedimde yapmadımda arkadaşlar cd satmanın kanun önünde tek engeli korsan bunu aklınıza sokun
ßye

Yerleşim Türkiye / Kmara?Meslek Di?er