Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oto Alım Satım İşi

Başlatankırlangıç18Tarih13/12/2010 20:21:03Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
8000 tl param var 2.el oto alıp biraz binip 200-300 tl karına satmayı düşünüyorum.bu konu hakkında bilgilerinizi ve yorumlarınızı yazarmısınız.brodvey almayı düşünüyorum orta kasa peynir ekmek gibi satılıyor yalnız temizini ucuza nasıl bulabilirim internetten sürekli takip ediyorum fakat bu araçların temizi ve ucuzu anında kapılıyor.aslında benim aklımda sadece alıp binmek vardı ama yaptığım tel. görüşmelerinde kapıcıların sucuların yaptığını öğrenince ben neden yapmayım dedim sizlerden bana olumlu yada olumsuz fikirlerinizi ve yorumlarınızı yazmanızı rica ediyorum saygılar
yalan dünya

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye159 yazı
abi 2. el oto işinde birazda şans gerekli ekmek yemelik araba düşürmek için trakyada bolca bulabilirsin broadway pazar günü lüleburgaz oto pazarına bi uğra istersen bide bu işlerde tanıdıklarının faydasını çok görürsün mesela çok samimi bi arkadaşım kaporta boya ustası benden malzeme parası alıp boyuyo araçları bide şu var aracın muayenesi bitmeden ya da sigortası bitmeden satman lazım bu yüzden arabayı alırken noter satışı yapmaktan kaçın vekalet al aracı alacağın kişiye durumu izah et elime para geççek işte 5 aya satıcam aracı yenilicem diye

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye18 yazı
yorumun için teşekkürler.fakat oto sigortası şahsın üstüne yapılıyor araba alındığında sigorta ne kadar yeni olursa olsun tekrar alanın yeni bir sigorta yapması gerekiyor diye biliyorum.notere gelince noter masraflarıda artık eskisi gibi değil yeni yasaya göre herşeyi yarım saatte noterde 50 tl ya halledebiliyorsun.muayene konusunda haklısın muayene ne kadar yeni olursa o kadar daha talibi çıkar çünkü muayene biraz masraflı ve sıkıntılı bi iş.ben bu işi istanbul sınırları içinde yapmayı düşünüyorum zaten kafama koymuştum bi araba alacaktım ama ben bu arabadan karda etmeyi düşünüyorum ilerde
yalan dünya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye159 yazı

ben muamelecilik yaptım abi galeriler sigorta yaptırır satış alırken ruhsat çıktığı an sigortayı iptal ettirirler sattıkları zaman alan kişi üstüne yaptırır sigortayı ama sen arabayı kullancaksan satmadan önce sigorta yaptırman mantıklı istanbul gibi bi şehirde arabayı alırken kar yaparsın bence trakyada ki otopazarlarına da bi uğra ucuza düşürebilirsin ben mesela 1 ay önce 92 şahin aldım 2500 liraya :)

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye347 yazı
kardeşim bence alım satım, sigorta gibi dertleri kafana takma, eğer ben arabalardan anlarım diyorsan, illaki ekmeğini yiyeceğin arabalar bulabilir ve alabilirsin. Ama asıl mesele bu arabayı satmada, yani iyi bir çevren, birazda internet kullanım becerin varsa oda kolay.
Bi dene bakalım. ne kaybedersin ki en fazla 300-400 tl, yani, belkide çok daha fazlasını kazanmaya başlarsın,
hakkınd hayırlısı olsun,
yeterki yaptığın işin hakkını ver, iyi ilişkiler kur ve yeni şeyler dene,
para kazanmanın bunun dışında formülü yok ki,
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Üye196 yazı
bencede araba alıp satmak mantıklı bi iş. çünkü bende yapıyorum :) ben daha çok eski kasa doğan şahin renault 12 falan alıp satıyorum çünkü piyasası hızlı bi araba elimde en fazla 2 ay duruyo o sürede de biniyorum.2.500 liralık bi arabadan 500 lira para kazanıyorum. gayet güzel para 1 ay içinde. noter satışını alıyorum sigorta yaptırıyorum hepsi içinde.zaten satınca sigorta paranı geri veriyo onunda üstüne ekleyip yeni aldığın arabaya sigorta yaptırıyosun.ek iş olarak süper zevkli bi iş tavsiye ederim. ama unutmamak lazım arabadan ya sen anlıcan yada yakınlarından birisi anlıcak bu şart. yoksa çok fena kazık yersin. Allah hayırlı müşteriler versin.
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er