Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Markalı Makyaj Malzemesi

Başlatanilzam00Tarih11/12/2010 13:20:33Yorum72

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
loreal lancome max factor gibi markalı makyaj malzemelerinin toptan ve perakende satışını yapıyorum.istiyen arkadaşlara mail olarak resimleri ve fiyatları yollayabilirim.katolog hazırladım isteyenlere onu da yollarım.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
72 yorum
Üye244 yazı
cbehnan@hotmail.com fiyat ve ürün bilgilerini tarafıma gönderirseniz çok sevinirim
iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
e ticaret sitemiz için kozmetik ürünleri arıyoruz fiyat ve resim yada katalog atarsan sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye16 yazı

ürün katalogu yada ürün resimleri, fiyatları ve minimum sipariş bilgilerini email atarsanız sevinirim. sezertokac@mynet.com

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ö?renci
Yeni Üye34 yazı
ben katolog ıstıyorum ıyı musterın olurum yerın mercandamı ben pazarcıyım adetlı urun satıyorum mercandaysan sezgın ve ertan dan alıyorum ben malı katolog gonder ben yaptıramadım ıl dısında musterılerım var hazır ben katolog gonderıp sana yonlerdırcem atarsın ufaktan bıseyler benım okulum var zamanım olmuyo kardes ara ıstersen konusalım 05386184724 emre..
---e---

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye70 yazı
ARkadaşlar 200 m2 dükkan acıyorum piyasada uygun olup sürkülasyonu iyi giden mallar arıyorum uygun fiyatlı hediyelik züccaciye kozmetik aklınıza gele buda satılır dediğimiz mallar izmir içi toptancı iseniz yerinize de gelebiliriz. Herkeze hayırlı işler bol kazançlar. Resim ve fiyat bilgisi alabilirmiyim.

marti112_b@hotmail.com Kasım Bilgin 05305600171
kb

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret