| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - emmin fiyaka kardeş yazdığınız sistemi bu haliyle sanal alemde yapmanın birçok zorlukları olur çalıştığınız işyerinde veya mahalle gezeklerinde altın günü yapmak bundan daha iyi olur.
|
Evet zorluklar olabilir elbette.Fakat bahsettiğiniz ALTIN GÜNÜ sistemiyle hepimiz karşılaşmışızdır ve hatta içinde bulunmuşuzdur belki de ve bu günleri çevremizde güven duyduğumuz 5-10 kişi ile yaparız en fazla.
Benim istediğim ise daha fazla kişiye ulaşıp daha büyük organizayonlar kurmak.
Kurulmasını düşündüğüüz sistem ile borçlu bir arkadaşımız borçlarını yapılandırmış olacak, para biriktirmek isteyen arkadaşımız ise belki de hayatta birkez bile karşılaşamayacağı ama ihtiyacı olan birine yardım ederken parasını da biriktirmiş olacak.
Her iki durumdaki kişinin de hakları YASALAR VE BANKA ile güvence altına alınacak.
Yeterli gördüğümüz bir çoğunluğa ulaştığımız zaman bir bankaya gidip 'Biz şu şu şu kadar kişiyiz.Bizler sizinle bir anlaşma yapıp herbirimiz kredi notuna göre limitlendirilmiş kredi kartlarınızı almayı istiyoruz ama herbir kredi kartına şukaar meblağ ek limit açmanızı ve şu kadar tl yi taksitlendirmenizi istiyoruz.Size vereceğimiz isism listesine göre sıra ile heray yapılan ödemeleri sırayla açacağımız mevduat hesaplarına aktaracaksınız.Bunun karşılığında sizin bankanızın kredi kartını kullanmış olacağız.
Biliyorsunuz ki bankalar kurumlar ile maaş ödemelerini yapmak için bile milyonlar vererek anlaşmalar imzalamaktalar.hedefleri ise maaş ödemesi yaptığı insanlara ek hesap ve kredi kartı satmak istemeleridir.
Biz ne onlardan ekstra bir para talep edeceğiz ne de onlara ekstra bir komisyon ödemeyi tahattüd edeceğiz.
Bahsettiğim şekilde bir anlaşma yapmak ya da şartlarını konuşmak için belirli bir çoğunluğa ulaşmamız gerekmekte.oratada hiçbirşey yokken ben böyle düşünüyorum diye bir bankaya gitsek kimse ne beni ne birbaşka arkadaşımızı kaale almaz sanıyorum.ben gayri resmi olarak bankacı bir arkaşımla görüştüm ve olumlu bir cevap aldım aslında ama şartları konuşmak için öncelikle elimizde isimler ve sayılar olmalı.
İşin banka kısmını atlatırsak başka bir konuya daha değinmek istiyorum.
Hemen hepimiz koniks ya da muadili sitelere ek iş aramak için gireriz.hatta bir çoğumuz network marketing sistemlerine kayıt olarak en yakınlarımıza bazen kaliteli bazen de hiçbir işe yaramayacak şeyleri EDERİN ÜZERİNDE fiyatlarla satmaya çalışırız.çünkü oluşturduğumuz zincirin herbir halkası yapacağımız satıştan pay almaktadır ve çalıştığımız network şirketi bu payları ürünlerini ederinden yüksek bedellerle sattığı için dağıtır.
Biz bu işleri niçin yaparız?
Hayat standartımızı yükseltmek, daha iyisine kavuşmak, sıkıntısız, dertsiz bir hayat sürmeye çalışmak için yaparız.Ödeyemediğimiz kredi kartı için yaparız, istediğimiz arabayı almak için yaparız.İşin özünde para kazanmak yatar ama kazanırken karşı taraftan alacağımız ekstralar vardır.bu durumu incelemeyiz.
Ben ise hiç bunlara gerek kalmadan YARDIMLAŞMA ve GÜVEN üzerine kurulu bir sistem oluşturalım ve eskiden köylerimizde olduu gibi İMECE usülü ile birbirimize faydamız dokunurken ayrıcalıklar kazanmak için bir güç olalım istiyorum.
nasıl ayrıcalıklar bunlar diye sorarsanız şuan ben de bilmiyorum ama belirli bir sayıya ulaştığımızda farklı indirimler, anlaşmalar yapılabilir.